Vannak itt olyanok, akik itten Gyakorin tudtak igaz barátságokat kőtni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 21:21
1/12 anonim válasza:
Bocs az offért, de itten nem, max. itt
2/12 anonim válasza:
kötöttem több barátságot is, sőt a barátnőmet is itt ismertem meg egy beszélgetés után több is kialakult :)
4/12 anonim válasza:
Volt egy, akivel évekig nagyon jól megvoltunk, de végül egyoldalú vált az egész kapcsolat. Konkrétan tojik rám, talált magának jobb társaságot. Így meg nem láttam értelmét annak, hogy tovább erőltessem a dolgot, még ha nagyon hiányzik is.
Egy másikkal személlyel meg fél éve ismerkedtem meg szintén itt. Hogy mi lesz belőle, az jó kérdés.
5/12 anonim válasza:
Igen egyik legjobb barátom itt irt ram eloszor
6/12 anonim válasza:
Nekem egy barátot sikerült, de online tartjuk csak a kapcsolatot.
7/12 anonim válasza:
Nekem sajnos még nem sikerült egyszer se tartós barátságot kialakítani itt, pedig jó lenne.
8/12 anonim válasza:
nekem volt,akivel évekig tartottuk a kapcsolatot. mára már nem.de lehetséges,csak kicsi rá az esély
9/12 anonim válasza:
Próbáltam párt találni, barátokat találni, de semmi. A legutóbb egy lánnyal jártam így pár napja, aki erősködött, hogy beszéljünk Facebookon inkább mire aztán felvettem és bacott visszaigazolni.
Hihetetlen, hogy nekem még online sem megy az ismerkedés...
10/12 anonim válasza:
Nem tudom igazából minek is tituláljam a dolgot, de van egy pár fős csoport innen, szerintem lassan 1 éve boldogítjuk egymást, majdnem napi szinten beszélünk, ha nem is feltétlen igaz barátságok vannak itt, de jól elvagyunk és megbízhatunk egymásban, szóval simán esélyes lehet neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!