Mit tennétek, ha egy barátotok tartozna 1,5 millió Ft-tal, de nem tudja megadni?
1,5 az az összeg, aminél már nem kérném 2x, hanem szervezetten megkeresné két kedves ember, és meggyőznék miért lenne jó ha időn belül kp-ban lerakná a pénzt, máskülönben a veréstől kezdve, olyan is előfordulhat amire míg él emlékezni fog.
Én ezért nem kérek senkitől, és ha én megtudom állni, akkor más se kéregessen ha nem tudja megadni.
Tipikusan azok az emberek ugattak a deviza miatt is akik jó dolgukban nem tudták mennyi kölcsönt kérjenek, és azzal a lendülettel híd alá kerültek, jobb esetben akiben volt még józan ész, az már felakasztotta magát.
Sajnos én is ebben a cipőben járok, csak az én esetemben ez az össze 3millió felett van, és minimum 2év szenvedésembe fog kerülni hogy vissza szerezzem. Ez a szar bennünk hogy túl jó a szívünk és adunk a másiknak, ahelyett hogy hagynánk magára a saját problémájával. De egy ilyen után én is úgy leszek hogy szűk családon kívül nem adok senkinek (ők nem is kérnek egyfelől, mert tudják mi az a munka és dolgoznak is). Kiirtják az emberből a jóságot manapság...
Amúgy függne attól is hogy milyen ,,barát" is az aki tartozik, meg egy csomó körülmény is amit csak ti tudtok. De azért az hogy valaki ne tudjon pár ezer forintot félre tenni és törlesztegetni, (legalább a szándék lenne meg) nem tartom épp valósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!