Nektek is van olyan barátotok, barátnőtök, akinel csak a jó dolgokat mondhatod el, meg csak dicsekedni lehet? A rosszat nem.
Elmondtam neki, hogy apám kikészít, meg meg is üt, meg mikkel fenyegetett. Meg én marha azt is, hogy 16-17 évesen többször előfordult, hogy nyugtatót kevertek az italomba, meg lefogtak és belém nyomták, n vicc. stb. Na most ő ezt nem hitte el nekem, mert a szüleim, nem ilyenek. Más előtt biztos nem.
Kipletykált, otthon elmondta a szüleinek, baráti társaságnak, tesójának, azok meg kiröhögnek. Meg egyszer elkéstem egy találkozóról és ott a barátai előtt mondja, h na mi van, megint be vagy altatóulzva? Pedig csak elaludtam, meg ilyenek.
Illetve olyat is csinált, hogy leejtette a lépcsőn a telefonját és azt mondta a szüleinek, hogy én ejtettem le náluk részegen. De ne is mondjál nekem, mert én azt mondom, hogy nem emlékszem....
Meg hasonlók.
Igen volt egy ismerősöm.
Az ilyen ember kerüli a konfliktus helyzeteket, nem szeretne belefolyni.
Ne mesélj ilyen dolgokat...tartasd magadba
A kérdés már eleve úgy rossz ahogy van, ugyanis sajnos ezek közel sem igaz barátok akkor. :(
Az emberek többsége ilyen. Elmondod a problémád, és jobb esetben csak úgy tesznek ,mintha megpróbálnák megérteni , és együttérezni... De mindeközben teljesen máshol járnak ,vagy aztán lenéznek vagy kibeszélnek e miatt téged. Egyébként sajnálom. A világ szörnyű..
Kitartás! Legyen szép estéd♥
Akkor állj vele szembe és mond meg neki. Komoly dologról van szó... és nem szabad a dolgokat ömlesztve tálalni.
Kezd úgy, hogy mondhatok valamit?
Mondjuk mikor ketten vagytok, aztán elkezdeni az elején.
(Én konkrétan a szeme közé mondanám mekkorát csalódtam benne, de nem tudom milyen is a kapcsolatotok.)
De, ha olyan, hogy lehet vele beszélni érdemes megpróbálni, ha az ellenkezője és egy hatalmas kamugép akinek unalmában nincs jobb dolga csak más nyomorán röhögni, akkor nem tudsz mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!