Fiúk. Ha hozzátok jön az egyik barátotok és ott alszik nálatok, akkor veled egy szobában alszik, vagy mondjuk kint a nappaliban?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 12:32
1/6 BlackWolf0128 válasza:
Ha csak egy emberről van szó és tényleg jó barátod akkor persze, hogy engedd hogy a szobádban aludjon pl. egy matracon vagy egy vendégágyon. Szerintem kitenni a nappaliba nem lenne valami kedves dolog.
2/6 anonim válasza:
Én eddig mindig úgy csináltam, hogy én lementem matracra/földre, neki meg odaadtam az ágyam. Elvégre ő a vendég. :D
3/6 anonim válasza:
Egy szobában, de nem egy ágyban... Babzsákon, matracon
4/6 anonim válasza:
Franciaágy másik szélén. Nem vagyunk bużik, de másképp nincs hely.
5/6 anonim válasza:
Szerintem barátságban tök normális az egy matracon vagy egy ágyban alvás, szerintem nincs benne homos dolog.
6/6 anonim válasza:
Nagyon régi téma, de válaszolok. Melegként aludtam már együtt többféle baráttal egy ágyban is. Heteró fiúnak sem volt baja, lánynak sem volt baja, barátságban másik meleggel sem történt semmi. Egyébként egy nappali-szobám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!