Ti fizetnétek 4 éven át lakáskasszán önzettlenül a testvéreteknek?
Nem találtam jobb kategóriát, így a barátok topikba írom...
Tehát, öcsém 20 én 29, öcsém jelenleg elég felelőtlenül él, de magamból kiindulva, nekem is 25 évesen jött meg az eszem...
Elkezdtem fizetni 2 lakáskasszát, mert megtehetem, én kint dolgozom swédországban, fizetek 5év 2 hónapig 2 40.000res fundamentát és a végén az egészet megkapja öcsém...
Haverjaim hülyének néznek emiatt, ti fizetnétek a testvéreteknek ilyesmit, ha megtehetnétek?
Pusztán közvéleménykutatás jellegű a kérdés...
Na igen de ez merőben más. Te esélyt kapták,ahol helyt álltál.
Tesód meg kap egy csomó penzt,ès folytathatja ezt az életet.
Szerintem hiaba akarsz jót,ezzel nem segítesz neki. Vidd ki magaddal dolgozni,és felnö.
Szerintem ami penz az olebe pottyan az agogy j9n úgy megy.
Igen, de az ember csalfa lélek. Ha segítik, hajlamos elhagynia magát. Te lehet összeszedted magad 25 évesen mert kénytelen voltál, de ha őt segíted, még ha tudat alatt is, nyugodt és biztonságban van a kis lelke mélyén..nincs mi esetleg kizökkentse a komfort zónából.
Persze simán megjöhet az esze, de mi lesz ha nem? Két fiú testvért is ismerek, ahol csak az egyik tesz le valamit az asztalra, és a másik valamiért (vagy mert elkényeztették, vagy mert irigy..mittudom én miért) de képtelen követni, és szöges ellentétei a tesóiknak...
Szóval nyitott szemmel.
Ettől függetlenül támogatni támogatnám, de elbeszélgetnék vele erről, hogy ez most akkor hogy is működik... ;)
Nekem nővérem van, és ha segítene, nem lenne pofám "átverni" vagy nem meghálálni...
Fizetne a halál, főleg, ha felelőtlen.
Amíg nem nő be a feje lágya, kizárt!, hogy akár 1000 ft-ot is kölcsön adjak neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!