Mi a véleményetek - szerintetek létezik fiú - lány barátság?
IGEN
Pl
A srác meleg a csaj leszbi
VAGY
testvérek
VAGY egyszerűen nem szerelmesek egymásba m ennyi
Igen! Nekem van olyan fiú barátom,
Akivel már 7eve CSAK barátok vagyunk!
Na ez hosszú lesz, de rövidebben nem tudom leírni :)
Nekem általában fiú barátaim voltak mindig, mert a lányok bosszantottak :) Előbb vagy utóbb mindegyik bejelentette, hogy ő el tudna többet is képzelni köztünk... Ezek a kapcsolatok általában megkoptak, később már nem is beszéltünk. Addig én is hangoztattam hogy van fiú lány barátság, hiszen a legjobb barátom is az volt és mint ha a bátyám lett volna, olyan volt a kapcsolatunk! Mindent tudott rólam, szinte minden időt együtt töltöttünk! Majd bejelentette hogy szerelmes belém (itt jegyzem meg, hogy akik annyira mondják, hogy persze hogy van fiú lány barátság, nem biztos hogy pontosan tudják mit érez a másik). Vissza térve én bátyámként szerettem így próbáltunk barátok maradni. Később lett barátnője, aki eltiltotta tőlem, mert nem tetszett neki, hogy túl jól megvagyunk. 7 évig nem beszéltünk, sokszor eszembe jutott és hiányzott. Miután szakítottak találkoztunk és úgy beszéltük nevettünk órákon keresztül minta nem is telt volna el olyan sok idő. És akkor jöttem rá, hogy nem véletlenül volt a legjobb barátom :) Tökéletesen összeillünk :) Hozzá mentem! :D ;)
Hát persze, hogy létezik, de csak akkor, ha nyíltan tudják kezelni egymás között a szexualitást. A biológia tojik rá, hogy barát, vagy nem barát, előbb-utóbb úgyis gerjedni fog valamelyik fél. Aztán meg a másik.
Ha a szexualitás nem tabu, és elfogadják, hogy az évek során hébe-hóba óhatatlanul lesznek olyan helyzetek, amikor kissé rágerjed egyik a másikra, és nem keverik össze a szerelmet a dugási vággyal, akkor simán lehet őszinte barátság még egy szép, és ebből a szempontból kevésbé szerencsés fél között is. Az, hogy melyik kicsoda, tökmindegy.
Ehhez kell egy eléggé kiforrott érzelmi intelligencia mindkét fél részéről. Meg jó humorérzék, az elengedhetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!