A legjobb barátnőmnek abortusza volt, nem bírok többet a barátja lenni, rossz ember lennék?
" Szerinte rossz barátnő vagyok,"
Nem, miért lennél az?
Van egy dolog, ami téged taszít, nem tartod jónak, ezért elmész tőle.
Ő azt nem tartaná jónak ha mondjuk drogoznál, tegyük fel. Mindenkinek megvan a saját világa, kivel, mit csinál, és ha számodra beteges dologgal találkozol, megteheted azt hogy eltaszítod magadtól.
Én egy fél éve azért szakítottam meg nagyon dúrván egy több éves nagyon jó barátságot mert szemetlet az illető.
Nem a tett miatt, hogy nem vette fel a szemetet, hanem a brutális mentalitásbeli különbség miatt, amire akkor jöttem rá.
Még szerencse, hogy nincs ilyen barátom, mint te!
A barátnők nem azért vannak, hogy kiálljanak egymás mellett?
Annyira birom az ilyen embereket akik egyből írják hogy : Gyilkos !
Miközben nem is tudják a részleteket :) A kérdező írása alapján nem tudjuk hogy az illető mennyi idős és hogy zajlottak le a folyamatok .
Szerintem ha 18 év alatt , valaki már az első 1 hónap alatt elrendezi az abortuszt nemhinném hogy gyilkosság lenne . Amúgy is biztos nehéz lehetett neki és ilyenkor kellene a baráti segítség . Te meg pont a nehéz időkbe hagytad el :) Nekem ez a véleményem :D
Emberek... figyeljetek már ide egy picit..
Nem akarok paraszt lenni de leírom mert felidegesitetek.
1 A faxt ki lehet venni idöben
2 le lehet nyelni ( nem vicc van aki azt szereti)
3 ovszert lehet hasznaálni ( tudjátok ez a 21. század)
4 létezik fogamzásgátló is a világon
De ennyi választási lehetöség helyett a riban tegerbe esett inkább.
Valanelyik okos meg az irja hogy mi gondolkodjunk meg mérlegeljünk...
Hadjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!