Szerintetek mit kellene tennem?
Szóval, van egy barátom, aki... talán az első barátom egész életemben. És emiatt rengeteg dolog miatt aggódok. Például, hogy túl sokat beszélünk rólam és az én dolgaimról (ez nem biztos, hogy igaz, csak én így érzem). Mondtam is neki egyszer, de azt felelte, hogy őt nem zavarja, és ő csak akkor beszél magáról, ha kérdezik (ami, ahogy megfigyeltem, így is van).
Próbálok érdeklődni felőle, iskola után beszélni, neten ráírni, de nem akarom zaklatni, tolakodónak lenni, és tudom, hogy rengeteg ember van az életében, 1000 nálam fontosabb, és nagyon értékes az ideje, amit rám szám. Szóval tanácstalan vagyok, mit kellene tennem...
Jó barát akarok lenni, és semmiképp sem akarom, hogy csak azért beszélgessen velem, mert kedves, és nem akar megbántani. De félek, hogy csak teher vagyok számára, és ebből a "kapcsolatból" csak én építkezem... Nagyon sokat köszönhetek neki, és nagyon-nagyon szeretem. Ezért talán az lenne a legjobb, ha békén hagynám, és megszakítanám vele ezt a barátságot? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!