Legyek a barátja, vagy nem?
Csak akkor bunkó veled ha a te barátod vagy az ő barátja van ott?
Mindkét esetben az a válasz, hogy a másik előtt akar jobb benyomást kelteni -lehet azért mert a barát is ilyen és szimpi akar a barátnak lenni
Az ilyen ember nincs kibékülve önmagával és más akar lenni, hogy elfogadjak
Persze ezt csak a meglevő infirnaciokbol mondom, én nem ismerem :D
#2 akkor bunkó velem, ha ott a másik barátom, tehát nem Dáriusz.
Nem értem mi tévő legyek.
Én is voltam így. Padtarsan volt a csaj, tokre rendes volt, aztan beteg lettem, o elult egy masik lany melle , mire vissza mentem "dult a szerelem" -.- akkor kezdett a legjobban elfajulni a bunkozasai, szoval leptem.
Az utolso evet kesz szerencsetlenseg volt vegig jarni, annyira lesullyedt az uj barataival, hogy az kesz rohej.
Inkabb tenyleg hagyd, mert a egen magadat fogod leegetni azzal, h vele baratkozol
Tuti van mas szimpi az osztalybol, pl en igy lettem joba egy masik osztalytarsammal mondjuk regebben is joban voltunk, de azóta szinte a legjobb baratok vagyunk xd szoval ahogy mondjak: ha egy ajto becsukodik, rogton kinyilik egy masik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!