Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legyek a barátja, vagy nem?

Legyek a barátja, vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! van egy barátom és úgy érzem, hogy csak nekem fontos ez a barátság. Róla annyit kell tudni, hogy mikor írok neki nem ír vissza és mikor rákérdezek, hogy miért nem ír vissza annyit mond "tanulnom kellett" többek között semmi közös prograunk sincs, mert állítólag a szülei nem engedig el. Az utóbbiba az a vicces, hogy az egyik szünetbe pedig pont ő volt mozizni másokkal. Fura arra elengedtékl a szülei? Mostmár alig beszélünk a valóvilágban is, valahogy mindig kikerül engem. Az a legviccesebb, hogy a többi barátom felé, meg nyit, csak velem ilyen gonosz, ha lehet így fogalmazni. Szerintetek mit kéne csinálnom, tegyek még a kapcsolatért, vagy hagyjam, mert egy elúszott hajó?

2018. máj. 11. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csak akkor bunkó veled ha a te barátod vagy az ő barátja van ott?

Mindkét esetben az a válasz, hogy a másik előtt akar jobb benyomást kelteni -lehet azért mert a barát is ilyen és szimpi akar a barátnak lenni

2018. máj. 15. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen ember nincs kibékülve önmagával és más akar lenni, hogy elfogadjak

Persze ezt csak a meglevő infirnaciokbol mondom, én nem ismerem :D

2018. máj. 15. 16:52
 13/17 anonim ***** válasza:

*információ na xd

2#

2018. máj. 15. 16:54
 14/17 A kérdező kommentje:

#2 akkor bunkó velem, ha ott a másik barátom, tehát nem Dáriusz.

Nem értem mi tévő legyek.

2018. máj. 15. 20:19
 15/17 A kérdező kommentje:
De az a legviccesebb, hogy két éve ismerik egymást és azalatt az évek alatt többet volt velem, mint vele, ez az utóbbi 2016,17-re vonatkozott 2017 áprilisáig, mert utána elültettek mellőle és akkor aztán ment a teljes bunkózás.
2018. máj. 15. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is voltam így. Padtarsan volt a csaj, tokre rendes volt, aztan beteg lettem, o elult egy masik lany melle , mire vissza mentem "dult a szerelem" -.- akkor kezdett a legjobban elfajulni a bunkozasai, szoval leptem.

Az utolso evet kesz szerencsetlenseg volt vegig jarni, annyira lesullyedt az uj barataival, hogy az kesz rohej.

Inkabb tenyleg hagyd, mert a egen magadat fogod leegetni azzal, h vele baratkozol

Tuti van mas szimpi az osztalybol, pl en igy lettem joba egy masik osztalytarsammal mondjuk regebben is joban voltunk, de azóta szinte a legjobb baratok vagyunk xd szoval ahogy mondjak: ha egy ajto becsukodik, rogton kinyilik egy masik

2018. máj. 15. 20:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem tudok mással barátkozni, mert.. szóval, hogy is mondjam, megírom privátba, mert ez olyan.
2018. máj. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!