Hogyan legyek a barátja, ha én mást is érzek? 15l
Totálisan belezúgtam egy srácba az osztályból, de ő más lánnyal van, tegnap óta. Mindegy is, végig tudtam, hogy nem vagyok az esete. Másrészt középsuli előtt konkrétan rosszul voltam az emberektől, és szeptember óta kezd el javulni szerintem.(Mások ki nem nézik belőlem, hogy valaha ilyen probléma is lenne velm,elég jól megjátszom) Eddig el voltunk úgy ahogy, ha volt még legalább egy ember rajtunk kívül ott.
Szóval a lényeg az, hogy hogyan legyünk barátok?
Eddig sem beszéltünk sokat ketten, mert folyton beállt a kellemetlen csend vagy csak a poénok társaságba. El akarom felejten úgy, de nem hiszem, hogy menne ha közben csak a saját gondolataim vannak róla.
(Félreértés ne essék nem akarom őket szétszedni, mielőtt valaki elkezd találgatni.)
Ez meg így is szenvedés, ha azt vesszük nagyon nehezen kommunikálok bárkivel, ha az már nem poénkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!