Szerintetek legyek továbbra is a barátja?
Figyelt kérdés
Van egy "barátnőm",nevezzük E-nek, akivel még csak egy éve ismerjük egymást (mert most vagyunk túl a kilencediken). A barátságunk kezdeti szakasza kicsit zötykölődős volt. Sok volt a vitája és veszekedése két bizonyos régi barátai miatt,nevezzük őket T-nek és A-nak. Én kedveltewm akkor még A-t,de mikor T elment,minden megváltozott. E és A továbbra is veszekedtek,de már csendesebben és én láttam,hogy A megváltozik,ezért távolodnom kellett,mert összebarátkozott N-nel,aki engem nagyon sokat bántott. Így E és én legjobb barátnők lettünk,A pedig N-nel maradt,sajnos...Onnantól már nem csak N hanem A is bántott,E pedig sosem védett meg. Egyre többet van továbbra is A-val,gyakran beszélget vele,nekem meg gyakran fordít hátat,és bár E azt mondja,hogy nem kedveli A-t,azért minden hétvégén megy vele vásárolni! Mostanság gyakran goromba velem és azt várja,hogy változzak,miközben semmi rosszat nem teszek. Közben továbbra is piszkál A és N,és őt még így sem érdekli és továbbra is köpönyeg forgató módjára szórakozik...viszont,az év elején olyan jó barátnők voltunk,ráadásul mindig együtt voltunk,és attól félek,teljesen egyedül maradok...szerintetek mit tegyek?2015. jún. 15. 15:44
1/5 anonim válasza:
Atyavilág, ezt nem volt egyszerű követni.
Sok okosat a sztori kibogozása után se tudok írni, majd kinövitek ezt az ovis jellegű ki-kivel-van-jóban-vagy-nincs hisztit.
Ha zavar, hogy E csak A-val lóg, hívd el te előbb valahova a hétvégére!
2/5 anonim válasza:
talán ha kezdőbetűk helyett neveket írtál volna, könnyebben meg lehetne érteni a helyzetet :D szerintem: ne foglalkozz Evelinnel, nem igazi barátnő, Anitával Nikivel ugyanúgy nem kell foglalkozni, Tamarával pedig már semmi baj nem lesz, mert úgyis elment :D keress igaz barátokat.
3/5 anonim válasza:
Na jó. E-Nek a felét sem érT-Em.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mit kéne tenned, mert eléggé gyerekes problémád van.
De viszon tetszett az előzőnek a szóvicce. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köz,hogy mindenki ennyire segíteni akar...
2015. jún. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!