Van itt valaki, akinek van "long distance best friend"-je, vagy olyan (legjobb) barátja, aki távol él tőle?
Van.:) Interneten ismerkedtünk meg 2 éve.
17/L
Vannak, ketten :) Egy táborban ismerkedtünk meg, nagyrészt csak interneten tartjuk a kapcsolatot. Nem a nagy táv miatt, hanem mert mindhárman gyengénlátók vagyunk, a szüleink pedig nem valami engedékenyek, ha utazásról van szó.. Egyikük 104 km-re,a másik barátnőm pedig 87 km-re lakik tőlem. Mindig beszélünk, nincsenek tabutémák. Ők ismernek a családom mellett a legjobban, ez fordítva is igaz. Imádom őket :)
17/L
Annyira jó érzés ilyen kis "sztorikat" olvasni, és úgy örülök, hogy mások is hasonló helyzetben vannak :) Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi válaszát, de jöhetnek még, kíváncsi vagyok :)
Mi interneten ismerkedtünk meg, lassan 2 éve, a barátnőm 15, én pedig 16 vagyok.
Amúgy.. a környezetetek mit reagált erre, hogy ilyen jóban vagytok egy távoli személlyel? Mert én személy szerint leeső állakat és csodálkozásokat tapasztaltam.. :)
Igen, tényleg jó olvasni.:) Sokan azt gondolják, hogy az internetes nem is igazi barátság, pedig az..
Annyira nem csodálkoztak, talán az elején, de örültek neki.:) Szeretek interneten ismerkedni, bár persze vannak olyanok, akikkel nem alakul ki barátság, de azért jó dolog.
3-as voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!