Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol lehet olyanokkal barátkozn...

Hol lehet olyanokkal barátkozni, akik szeretik a yaoi animéket? ^^

Figyelt kérdés

Van összvissz 2 animés barátom, de egyikük sem szereti a yaoit.:D

Aztán tök jó lenne olyanokkal barátkozni, akikkel lehet beszélni erről a műfajról is, meg nem néznek hülyének, ha fangörcsölök egy sort az épp aktuális shippemről...:"DD

Szóval van ilyen oldal vagy valami?:D

Mondoconra sajnos nem tudok ki menni, mert messze van.

15/l

2018. ápr. 28. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Animegyetem youtube csatornán hallottam egy érdekes elméletet a yaoi szerető lányokról...elméletileg pont azért rajong a fiatalabb korosztály (15-17 év) ezért a stílusért, mert egyrészt nem direkt szexualitást ábrázol, másrészt meg egy fiú-fiú kapcsolatban a néző lánynak nem "kell" annyira azonosulnia egyik féllel sem (hiszen azok fiúk) így nem annyira "közvetlen" az érzelmi/szexuális azonosulás. (kevésbé riasztó egy visszahúzódóbb személynek, mintha fiú lány párt látna, hisz ott automatikusan egy lány a női fél helyébe "képzeli" magát.)

Amúgy meg nem kell álszentnek lenni, 15 évesen természetes, hogy az embert elkezdi foglalkoztatni a romantika/erotika...ha valakinek pont a yaoik tetszenek, kinek árt vele?

Arra azért figyelj kérdező, hogy nem kell 0-24 hirdetned a rajongásod, órán tolni mások orra alá a fanfic-eket, mert nyilván ez nem fanoknak visszataszító lehet.

Ha ilyesmiről szeretnél beszélni keress fórumokat, rajongói csoportokat. (animeaddics-on pl animénként van kibeszélő fórum)

2018. ápr. 28. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Had legyen egy kérdésem hozzád, te aki szereti a yaoi-t mi a véleményed a Boku no Piku nevű szösszenetről?
2018. ápr. 28. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó...csak youtube reakcióvideókból ismerem azt a "gyönygyszemet" de 1 rossz képviselő alapján nem lehet megítélni egy egész műfajt...ez olyan mintha a twilight-ot vennénk a vámpírkönyvek alapjául, vagy a szürke 50 árnyalatát a romantikus irodalomként. :) :D
2018. ápr. 28. 21:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek meg a No. 6-et, shounen ai és szerintem teljesen rendben volt, és ezt nem yaoi-fanként írom, sőt egy kicsit még homofób is vagyok.
2018. ápr. 28. 21:33
 15/18 anonim válasza:
Facebookon találhatsz több csoportot is akik anime kedvelők, biztos van olyan is ahol szeretik a yaoit, vagy találsz olyanokat akik szeretik, és beszélgetnének róla.
2018. ápr. 29. 19:28
 16/18 anonim válasza:
100%

Szia! Ha szeretnél és nem zavar, hogy fiatalabb vagyok akkor nyugodtan rán írhatsz. ^^

14/l

2018. ápr. 30. 17:10
 17/18 anonim válasza:
Én szeretem a yaoit, mindenki fogadja el, hogy nem kedvelheti az összes ember ugyanazt a műfajt. A fiúk többsége oda van a leszbikus jelenetekért, a lányok mégsem fújolják őket. Nem értem, hogy akkor a fiúk miért nem képesek elfogadni ugyanezt a lányokról. 27/l
2018. júl. 3. 21:56
 18/18 Kitalex válasza:

>.> wow mennyi ember válaszolt már.Nah mindegy is azért leírom én is nagyon imdáom a yaoit és pesrez van aki nem szereti de az az ő dolga.Nekem olyan fangörcseim szoktak lenni miközben nézem xD te jó ég. Ha van kedved beszélgetni itt vagyok :3

15/l

2018. okt. 1. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!