Hol lehet olyanokkal barátkozni, akik szeretik a yaoi animéket? ^^
Van összvissz 2 animés barátom, de egyikük sem szereti a yaoit.:D
Aztán tök jó lenne olyanokkal barátkozni, akikkel lehet beszélni erről a műfajról is, meg nem néznek hülyének, ha fangörcsölök egy sort az épp aktuális shippemről...:"DD
Szóval van ilyen oldal vagy valami?:D
Mondoconra sajnos nem tudok ki menni, mert messze van.
15/l
Animegyetem youtube csatornán hallottam egy érdekes elméletet a yaoi szerető lányokról...elméletileg pont azért rajong a fiatalabb korosztály (15-17 év) ezért a stílusért, mert egyrészt nem direkt szexualitást ábrázol, másrészt meg egy fiú-fiú kapcsolatban a néző lánynak nem "kell" annyira azonosulnia egyik féllel sem (hiszen azok fiúk) így nem annyira "közvetlen" az érzelmi/szexuális azonosulás. (kevésbé riasztó egy visszahúzódóbb személynek, mintha fiú lány párt látna, hisz ott automatikusan egy lány a női fél helyébe "képzeli" magát.)
Amúgy meg nem kell álszentnek lenni, 15 évesen természetes, hogy az embert elkezdi foglalkoztatni a romantika/erotika...ha valakinek pont a yaoik tetszenek, kinek árt vele?
Arra azért figyelj kérdező, hogy nem kell 0-24 hirdetned a rajongásod, órán tolni mások orra alá a fanfic-eket, mert nyilván ez nem fanoknak visszataszító lehet.
Ha ilyesmiről szeretnél beszélni keress fórumokat, rajongói csoportokat. (animeaddics-on pl animénként van kibeszélő fórum)
Szia! Ha szeretnél és nem zavar, hogy fiatalabb vagyok akkor nyugodtan rán írhatsz. ^^
14/l
>.> wow mennyi ember válaszolt már.Nah mindegy is azért leírom én is nagyon imdáom a yaoit és pesrez van aki nem szereti de az az ő dolga.Nekem olyan fangörcseim szoktak lenni miközben nézem xD te jó ég. Ha van kedved beszélgetni itt vagyok :3
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!