Yuuno kérdése:
Hol lehet olyanokkal találkozni vagy megismerni akikkel tudnék barátkozni?
Figyelt kérdés
Igazság szerint 19 éves lány vagyok és olyan igaz barátom nincs akivel mindent megtudnék beszélni meg ilyesmi az osztályban a suliba meg nem ugyan olyan csak haveri alapon vannak, de jó lenne egy igaz barát akire jóban rosszban számíthatok rá ^-^2016. júl. 26. 20:36
1/7 anonim válasza:
Hát... csak lány jöhet szóba, vagy fiú is? És hol, milyen korhatárokig?
2/7 A kérdező kommentje:
Fiú is szóba jöhet mondjuk a korhatáron nem is gondolkoztam... Hát mondjuk... 27 évesig ^-^
2016. júl. 26. 20:42
3/7 anonim válasza:
Közösségi oldalakon vannak csoportok ilyen célokra. De ha ettől elzárkózol, ami részben érthető, akkor például egy hobbi kapcsán, vagy egy rendezvényen is ismerkedhetsz emberekkel, akik barátaiddá válhatnak.
4/7 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy szereted az animéket?
Egyébként én pont pár hónapja lettem 28. :P
5/7 anonim válasza:
Például itt is:D nekem írhatnál ha szeretnèl, 18 èves lány vagyok
6/7 anonim válasza:
gyakorikérdéseken hiába beszélsz ezekkel akik válaszoltak, ők nem lesznek "jóban rosszban számíthatsz rájuk" barátok ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen szeretem az animéket fentebb való kérdezőnek a válaszom aki meg utoljára válaszolt, hát lehetséges de kitudja, hogy mi lesz.. Azt mondják a remény hal meg utoljára ^-^ :)
2016. júl. 27. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!