Hol lehet egy rendőrrel barátkozni?
Eloszor is, nagyon a fejedbe kell verni, hogy az nem rendor auto, hanem rendorsegi szemelygepjarmu..
Az ilyen hulyesegekkel kepesek engem lehozni az eletrol..
Tudtommal ők is ugyanúgy emberek:D
Érdekesség, hogy apámnak van egy edzőterembe Békés megyében, és nagyon sok fiatal jár oda. Minden második csaj/srác rendészetis. Na ott aztán össze lehet haverkodni velük.
A régi crush-om is rendőr lesz, de az meg még furább, hogy akivel most vagyok jóba lánnyal, az is rendészetis. De igazából abban a megyében úgy mindenki... Nem tudja valaki ennek az okát, hogy miért rendészetre megy ott mindenki? :D
Egyik sem szereti, mégis annak mennek. Biztos nincs más.
Kérdezd meg, hogy a lefoglalt marihuána eladó-e. :DDD
Viccet félretéve konditeremben például sok a rendészetis ember, rendőr nem hiszem, mert az a része, amelyik még foglalkozik a testével gondolom nekik fenntartott konditermet használ, nem publikusat.
Egyébként szolgálat közben én nem zavarnám őket. Maximum ha egyszer véletlenszerűen igazoltatnak, akkor elkezdheted őket a munkájukról kérdezni, hátha belemennek a beszélgetésbe.
De nem minden rendőrrel éri meg jóban lenni, egyiket a környéken a kocsmában lehetett mindig megtalálni, rájöttek a kapitányságon, kirúgták. :DD
Nekem van rendőr barátom és barátnőm is.
Pont ugyanolyan emberek, mint a többiek :) Mindkettőt úgy ismertem meg, hogy viszonylag közel lakunk egymáshoz. Először csak köszöntünk, aztán már beszélgetni is elkezdtünk. Szóval pont úgy ismertem meg őket, mint bármely más ismerősömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!