Szerintetek mi lenne a legjobb beszólás egy olyan srácnak akinek folyamatosan össze-visszaál a haja?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel viccből gúnyoljuk egymást,de azèrt vigyázunk,hogy ne legyen túl sèrtő amit mondunk.Mit ajánlotok?Semmi ötletem sincs2018. ápr. 5. 23:57
1/9 anonim válasza:
"Mi van? Meghalt a fodrászod?" :D
2/9 anonim válasza:
Nekem ez a fent megvan hagyva, oldalról kicsi, fél göndör. És hát elég sokszor össze-vissza áll.
Szokták mondani, hogy olyan, mint a madárfészek.
3/9 anonim válasza:
Nem tudod megjegyezni, hogy mosóban nem szállunk ki a kocsiból? Lúzer..
Most asszed' nem uncsi, hogy hat éve reklámozod, hogy túléltél egy villámcsapást? Ügyes vagy meg minden de el kéne ezt engedni már..
4/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ha elalszom :D Nem segít rajta a fésű ratyi meg nem vagyok hogy vasaljam igy marad ahogy van.
5/9 anonim válasza:
am az enyém is ilyen gagyi..ezért nyírom ahogy önállósul..3 hetente
6/9 anonim válasza:
szerintem hajra béna odaszólni főleg fiúnak. mert itt nem is elvárás, hogy nagyon rendezett legyen.
7/9 anonim válasza:
Fodrásznál voltál? Zárva voltak?
Fodrásznál voltál? Legközelebb több pénzt vigyél!
Fodrásznál voltál? xDDD (tetszés szerint több döbetűt is használhatsz)
De a legbölcsebb, ha inkább a tanulással foglalkozol búzáskodás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!