(Mit) Szóljak neki vissza?
Egy ismerősöm odakommentelt a profilképem alá valamit, ami engem zavar. Szerinte hülyén tartom a szám azon a képen, nekem nem tűnt fel, szerintem nincs igaza. De nagyon idegesít ott az a komment, mit csináljak vele? Utálom, ha másoknak valami fura véleményük van rólam, és ezt még közzé is teszik.
Eleve nem vagyok valami rendszeres facebook-felhasználó, csak már régi volt az előző képem. Ennél a képnél még valahogy le lehet tiltani megjegyzéseket úgy, hogy a képet magát nem törlöm?
Uhh ilyet lehet? Most perpill. nem találtam, de lehet csak én vagyok béna. Viszont nagyon zavar, túlságosan érdekel, hogy mások mit gondolnak.
Köszi a választ!
+1 kérdés :D
Marad valami nyoma, ha kitörlöm a hozzászólást?
Tudom, kevesebbet kéne foglalkoznom az ilyen dolgokkal. Egyszerűen csak idegesít.
Szóval nem lesz ott, hogy: "hozzászólás törölve, 2018.02.26.22:00"? :D
Köszi a válaszolat amúgy
De igen, a fészbuk oda fogja írni hogy zavarba jöttél a hozzászólástól és emiatt törölted
Még az is ott lesz hogy előtte gyakorikérdések oldalon kértél segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!