A suliban mindig "Japánnak vagy kínainak" hívnak mert hasonlítok kinézetbe picit, mivel szóljak vissza?
Figyelt kérdés
Suliba mindig sértegetnek ezzel és nagyon zavar, mivel szóljak vissza ? Segítsetek kérlek2018. jan. 12. 15:51
1/12 anonim válasza:
mondd azt hogy "konicsivá" és vigyorogj. Majd csak abbahagyják...
2/12 anonim válasza:
Isten az egész emberiséget egy vérből teremtette, tehát egy család vagyunk, mindannyian testvérek.
3/12 anonim válasza:
Legyél rá büszke, vagy mindegy; de nem értem, mi lenne a baj azzal, ha japán lennél, vagy kínai lennél. Nem kell magadra venni.
4/12 anonim válasza:
*amúgy lehet,hogy van benned ,de emelt fővel gondolj az őseidre nyugodtan
5/12 anonim válasza:
köszönd meg az okostelódat tesó!
6/12 anonim válasza:
Azóta nem kapok ilyen megyjegyzéseket, amióta nagyon nyíltan örülök neki, és hangsúlyouom is a szemem azokon a ritka napokon amikor sminkelek. Max van egy két ember akivel elviccelődünk ezen, de nincs benne rosszindulat.
Amúgy rám is ezeket mondják, meg a koreait is néha.
15l(mondjuk lehet azért, nem zavar mert kpopper vagyok)
7/12 anonim válasza:
Mond, hogy "hidaja", nevess és közben mutassál az illetőre, működik lányok és fiúk esetén is!
(shemale-t, ladyboy-t jelent, de lehet ezeket sem értenék)
9/12 A kérdező kommentje:
Nem fa.sza hogy ha már majdnem minden iskolai napon hallod
2018. jan. 15. 15:40
10/12 anonim válasza:
Te tudod. Én örülnék neki. Becenévként értékelném és használnám is.
Képzelt beszélgetés:
"- Hol buliztok ma este?
- Megyünk a Japánhoz, a legjobb bulikat ő tartja." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!