Mit szóljak vissza az osztálytársaimnak ha azért szólogatnak be mert alacsony vagyok?
:D jólvan kérdező, látom vetted a poént.
De hogy normális választ adjak, arról nem tehetsz, hogy alacsony vagy, én még a lányoknál is alacsonyabb voltam, aztán 13-15 éves korom körül nőttem hirtelen rengeteget és utána már majdnem a legmagasabb voltam :) Lehet te is így jársz majd. De ha mégse, akkor se foglalkozz az ilyen primitív majmokkal. Túl buták, hogy értelmes módon tűnjenek ki, ezért inkább megaláznak másokat, hogy többnek lássák őket. A legrosszabb, ha lesüllyedsz a szintjükre. Persze egy frappáns oltással leszerelheted őket de arra itt nem nagyon tudunk tanácsot adni mert ahhoz ismerni kellene őket.
A jóból nem adnak sokat
Bocsi a kérdésért, de te látod innen az Empire state building-et? (Ha sokkal magasabb az illető)
Ez csak azért van, mert közelebb vagyok a pokolhoz.
A jóból keveset adnak.
Valami személyessel kellene esetleg visszaszólni, ha tudsz ilyet:D ha leírod, hogy mik a hibáik, akkor tudunk írni kreatívabbakat.
Ja és: teee margithíd arcú teee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!