Miért vagyok ilyen alacsony?
Figyelt kérdés
14/F
159 cm vagyok es az osztalytarsamtól 1.sőbe magasabb voltam es most hetedikbe o magasabb 2-3 cm rel mi lehet az ok?
Mert en nem eszem a gyumolcsoket zoldsegeket sot a fot etelek kozul is paprikas krumpli tott krumpli, hus tejbegriz leves : husleves tojasleves
Dio datolya s vaj majkrem kenyer sutemenyek ami nem lekvaros vagy turos , tejet is szeretem csak a turot nem
2016. okt. 14. 06:31
1/9 anonim válasza:
Felteszel egy kérdést, aztán megválaszolod magadnak? Sok értelme van ennek.
2/9 anonim válasza:
De a magasság az egy adottság. Ellenben a helyesirást meglehetne tanulnod. SŐT ! Egyáltalán magyarul már illene tudnod , fogalmaznod.
3/9 anonim válasza:
Amíg eszel eleget és nem fogod magad valami hülye diétára, addig felesleges az étrendedre fogni.
A magasság, ahogy előttem is mondták, egy adottság. 14 évesen még nem hagytad abba a növést, ne strapáld magad.
5/9 anonim válasza:
Bármi lehet még. Én 14 évesen 162 cm voltam. A legtöbb osztálytársam lehagyott. 15 évesen kezdtem hirtelen nőni.
18 évesen már 187 cm voltam. Azóta is ennyi vagyok.
6/9 anonim válasza:
Ennyi idősen még van, hogy alacsonyak a fiúk. Egy-két éven belül meg fogsz nyúlni, ne aggódj.
7/9 anonim válasza:
Valakinek alacsonynak is kell lennie. Legalább nem vered be a fejed stb..
9/9 anonim válasza:
Nyugtatsd magad azzal,hogy jóból kicsit adnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!