Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek is ilyen életetek van?...

Nektek is ilyen életetek van? Vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
rokonokhoz barátokhoz mindig én kezdeményezek,csak mi megyünk el férjem testvéreihez,haverokhoz. ha rajtuk mulna sose találkoznánk..pedig jól szórakoznak velunk ezzel nincs gond.mióta gyerekünk lett barátok el is hagytak,pedig irtunk. jarunk strandra,programokra,hivunk masokat nem mindig jönnek.ez facebookos idöszakban se változott.irok sokszor nem is reagálnak.vagy egy hét mulva.még nagyném se :p szoval ez szokás lett a neten mert mindenki egyforma.az is bunkoságnak hat hogy én mindenkit likeolok ,sokszor nem viszonozzák.de nem érdekel ugyanugy like olok szóval mert szeretem öket ,de évek óta ez megy.sose kapok 3-4 like,mások mindig 30-50 et...még a saját anyám is.igaz nekem 140 ismerősöm van masoknak ezer ,többezer.pedig legtöbb ismerosom faluba lakik,es nem jarnak sehova.ha uj munkahely van az is csak pár embert jelent .honnan szerzik a sok ismeröst? bejelölhetnék ezer embert de félek nem valtozna semmi es csak mêg elkeseritöbb lenne.tudom hogy szánalmas ezzel foglalkozni de ha már 40-60 évesek is ismertebbek.és tényleg csak egyedül vagyok lúzer....ti honnan jelöltetek embereket es milyen csoportok vannak még ahova be lehet lépni? ezt hol irja ki? létezik rajtam kivül valaki akit csak páran like- olnak éy élöben is csak ő látogatja rokonokat forditva nem? ( nem a viselkedésünkkel lehet baj mert tudom egymassal se jarnak össze mások). köszönöm.minden válasz érdekel
2018. márc. 20. 05:18
 1/5 A kérdező kommentje:
kérlek ne irjatok hogy" micsoda probléma" évek ota ez megy es ezentul is folytatom like- olok,es keresem a többieket,nem érdekel hogy nincs viszonzás.csak tanácsokat irjatok.meg hogy van- e akivel szintén ez történik.
2018. márc. 20. 05:24
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdésre vákaszolva:

Ha szeretnél sok ismerőst, nincs más dolgod, minthogy egy ismertebb ember hivatalos oldalán a lájkolókat szépen sorra bejelölöd, nem nagy durranás.

Az én véleményem:

Most úgy érzed, mennyire gáz, hogy nincs lájkod, de később ráfogsz jönni, hogy semmi értelme az ilyen virtuális kamu visszajelzéseknek. Szerintem ne jelölj be sok embert, főleg idegeneket, mert nem ismered őket, vannak köztük "betegek", rád írnak hogy miért jelölted be őket (mert ügye ők lehetnek melegek, ez az adatlapukon is rajta van, de te csak bejelölted vakon, és akkor azthiszik szeretnél tőlük valamit).

2018. márc. 20. 05:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi fáj jobban, hogy nem jártok közös programokra azokkal akiket próbálsz keresni vagy hogy nem kapsz elég like-ot?

Ez a like-vadászat dolog nagyon teenager-mentalitásnak tűnik, ennyi idősen már nem kellene ezzel foglalkozni (véleményem szerint).

Ha a régiekkel nem megy, újakkal próbálj ismerkedni, pl. játszótérről gyerekes családokkal, vagy ahova jártok gyerekekkel)

Ha a kevés like meg a "nem vagyok ismertebb és van akinek sokkal több like jut" a valódi érzés oka, akkor ezt eléggé nehéz lesz legyőzni, mindig lesz olyan, akivel össze tudod hasonlítani magad like terén.

Lépj ki a való életbe és ne FB-n éld az életed, lehető legkevesebbet nézegesd.

2018. márc. 20. 05:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) de akkor tényleg egyedül vagyok ezzel?
2018. márc. 20. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányoznak valós emberi kapcsolatok.

Véleményem szerint koncentrálj valós emberi kapcsolatok megteremtésére, a lájkok figyelése helyett.

2018. márc. 21. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!