Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek, hozzátartoz...

Mi a véleményetek, hozzátartozik ez a barátsághoz?

Figyelt kérdés

Egyetemi csoporttársak vagyunk,mindketten lányok.

Már több ,mint 2 éve jóban voltunk , érdeklődtünk a másik felől.

Eddig 3 buliban voltunk összesen együtt. Az első kettőre úgy mentünk,hogy mások is voltak velünk.

A legutóbbi buliba,ami néhány napja volt,kettwn mentünk .

Nálam úgy működik a dolog,hogy ha felkèr egy fiú tàncolni,akkor közben tekintettel vagyok arra,akivel eleve mentem. És vagy megmondom a srácnak a helyzetet ,vagy próbálom úgy alakítani,hogy ne maradjon egyedül ,távol a másik,akivel mentem. Meg eleve az,hogy felelősséget érzek a másik iránt ,mert ketten mentünk,akkor menjünk is haza úgy,nem elveszítve a tömegben a másikat.

Az történt,hogy felkérte őt egy srác táncolni . Jól érezték magukat,annyira ,hogy másfél órát úgy táncoltak,hogy a barátnőm felém sem nézett merre vagyok.

Tudom,mindenki más ...nekem rosszul esett nagyon a dolog,mert tenni semmit nem tudtam..kellemetlen volt egyedül táncolnom,és hallgatni a megjegyzéseket,hogy nézd a "barátnőd lesz.r" és hasonlók . Alapvetően nem vagyok hozzádzokva a beszólásokhoz,mert nem kerülök olyan helyzetbe. Megzavarni meg nem akartam az ismerkedésüket ,így nem mentem oda .

Mikor elindultunk nagy nehezen haza. Megkérdeztem,hogy legalább nevet cseréltetek,ugye? Erre ő azt mondta,hogy nem ,meg hogy az ilyenekkel mindig így jár...

Nem is értettem,és mondtam,hogy legalább akkor megérte volna.. És ott kezdte érteni,hogy egyedül hagyott órákra ès mondta,hogy nagyon sajnálja ,bocsássam meg ..és hogy azt hitte én is találok vkit táncolni.

Nem akartam részletezni,de nálam ez másképp megy. Nem smárolok első alkalommal egy idegen sráccal ,aki ráadásul azzal indít,hogy lefogdos. Mert sajnos csak ilyenek jöttek a közelembe.

Így mentünk haza én mindenre azt mondtam,hogy nem tudok erre mit mondani....nem akartam megbántani sem,de nagyon rosszul esett.

Amúgy egy csupaszív lánynak tartottam. Nagyon empatikus , figyelmes volt mindig is .nem is értem ,hogy történt meg ez.

Mikor hazamentünk ,mert nála aludtam ,reggel csak megköszöntem a szállást,és nem is beszéltem vele mást . Rossz volt így otthagyni ....

Sajnálom az egészet...lehet én reagáltam túl.

Az az igazság,hogy sokszor van az,hogy nàlam vannak alapelvek a barátságban,de azok másoknál nem léteznek.

Ilyen a másik biztonsága a felelősség, és hogy figyelni a másikra,ha közös programra mentünk.

Téneg érdekelne ,mi a véleményetek. Szeretném megoldani.

2018. márc. 2. 01:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azt a mindenségit,hogy nektek mennyi időtök van :D

nyugodtan írjatok ,mint ahogy előtte is.

2018. márc. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!