Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz, hogy a legjobb barátságh...

Igaz, hogy a legjobb barátsághoz idő kell?

Figyelt kérdés

Azt a személyt akit én legjobb barátomnak tekintek, mindjárt 3 éve ismerem. 1 éve tekintem legjobb barátomnak. Elmondtam neki, hogy így gondolok rá. Kiderült 0 az érzelmi intelligenciája, és elég visszahúzódó személiség, ennek ellenére mégis van neki 2 legjobb barátja. Azt mondja, hogy már gyerek koruk óta ismeri őket, és ezért legjobb barátai. De nem beszélnek semmi intimebb témáról (pl. szex, szerelem, lelki gondok stb). Velem elkezdett beszélgetni, de nagyon nehezen nyílik meg és nem tudja hová tenni a dolgot.

Engem nagyon bánt ez a viselkedés. Azt mondja ő ilyen, és látom fontos vagyok neki, de mégse szervez közös programokat, mindig én szervezem. Az is igaz hogy a 2 említett személlyel is elég ritkán találkozik, szóval velem tölt a legtöbb időt a barátai közül.

2015. dec. 4. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenki más, mindenkinek mást jelent a barátság. Lehet, hogy neki nem jelent ennyire érzelmi kötődést
2015. dec. 4. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen idő kell,de nincs meghatározva,hogy X év után legjobb barát és akad olyan aki nem tudja kimutatni. Nem az a lényeg, hogy milyen programokat szerveztek és hogy ki szervezi, az a lényeg, hogy amikor szükség van rá (legyen az lelki baj, egyszerű bútor pakolás vagy bármi más), ott legyen.
2015. dec. 5. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, kevés rosszabb dolog kelt kellemetlenebb érzést, mikor bevallod valakinek, hogy őt tarotd a legjobb barátodnak, ám őneki te csak egy vagy a sok közül.

Őszintén sajnálom..

23f

2015. dec. 5. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Kell a barátsághoz idő. Olyan nincs, hogy megismertük egymást és holnaptól barátok vagyunk. Vagy nem is ismertük egymást, de már barátok vagyunk. A barátság bizonyos idő alatt alakul ki. Nekem is voltak úgymond barátaim, aztán vagy elhagytak, vagy én hagytam el őket, vagy valakik megtiltották nekik, hogy barátkozzanak velem. Nekem nincs barátom.
2016. nov. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!