Igaz, hogy a legjobb barátsághoz idő kell?
Azt a személyt akit én legjobb barátomnak tekintek, mindjárt 3 éve ismerem. 1 éve tekintem legjobb barátomnak. Elmondtam neki, hogy így gondolok rá. Kiderült 0 az érzelmi intelligenciája, és elég visszahúzódó személiség, ennek ellenére mégis van neki 2 legjobb barátja. Azt mondja, hogy már gyerek koruk óta ismeri őket, és ezért legjobb barátai. De nem beszélnek semmi intimebb témáról (pl. szex, szerelem, lelki gondok stb). Velem elkezdett beszélgetni, de nagyon nehezen nyílik meg és nem tudja hová tenni a dolgot.
Engem nagyon bánt ez a viselkedés. Azt mondja ő ilyen, és látom fontos vagyok neki, de mégse szervez közös programokat, mindig én szervezem. Az is igaz hogy a 2 említett személlyel is elég ritkán találkozik, szóval velem tölt a legtöbb időt a barátai közül.
Igen, kevés rosszabb dolog kelt kellemetlenebb érzést, mikor bevallod valakinek, hogy őt tarotd a legjobb barátodnak, ám őneki te csak egy vagy a sok közül.
Őszintén sajnálom..
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!