Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Haragudnom kellene...

Mit tegyek? Haragudnom kellene ra?

Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom.Nagyon kedveltem ot es mindig buszke voltam ra hogy tiszteletben tart es nem nyomul ram meg akkor sem ha nala alszom.Ez 1,5 evig mukodott igy de elozo este nem tul jozan allapotban lefekudtunk.Reggel nagyon kinosan ereztuk magunkat, foleg o.Meg ramnezni se mert, nem beszeltunk egyaltalan a tortentekrol.Attol felek azt fogja gondolni, hogy ennyi vagyok.Kapcsolat semmikepp nem lesz koztunk azt tudom de abban bizom hogy megmaradhat a baratsag.22/L
2018. jan. 28. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor megint bemagyaráztad magadnak miért szemét a csávó. Pedig ehez 2 ember kellett. Nem kényszerített. Ott abban a pillanatban te is akartad. Ha meg nem akkor miért nem mondtad hogy nem?

Annyira vagy te si felelős mint ő. Bárhogy forgatod a szavakat.

Megharagudhatsz rá. Arra haragszol akire csak szeretnél. De ettől még nem az ő hibája.

2018. febr. 8. 21:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Nyugodtan el lehet mondani engem mindenféle hülyének :D Nagyon is sokat számít hogy hogyan áll hozzám, és nagyon nem magamat mentegetem.Nyílván az közrejátszott abban ami történt hogy úgy hittem megbízhatok benne, és nem kihasználásról szól csak ez,és arról, hogy majd utána eltűnik.És nem mindegy hogy az elmúlt 1,5 évben csak azért voltunk "barátok" hogy majd alkalomadtan kihasználja a helyzetet és hátha bejön aztán "dob" majd engem.Hogy ennyire tartott engem.Szerintem nem normális hogy ezután nem keres egyáltalán.Én megtettem felé a lépést hogy felajánlottam hogy találkozzunk.Pontosan emiatt lesz egy szemét és emiatt nem tudom már azt gondolni hogy csak a körülmények hozták így és nem tudott volna ellenállni.
2018. febr. 10. 00:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Ahelyett, hogy most amikor szükségem lenne rá mellettem lenne.Mit csinált? Lefektett és aztán eltűnik.És én tiszteltem őt hogy hú milyen szuper ember.Én nem tettem volna ezt vele de persze a férfiaknek bocsássuk meg mert ők nem bírnak a farkukkal, ha egy nő tesz bármit akkor pedig rögtön egy erkölcstelen k**va :D De azért nem akkor próbálkozik be amikor józan vagyok, hogy biztosra menjen hogy megkapja amit akar :D
2018. febr. 10. 00:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát rossz helyzet lehet. De azért meghúzott.
2018. febr. 10. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:

“nem mindegy hogy az elmúlt 1,5 évben csak azért voltunk "barátok" hogy majd alkalomadtan kihasználja a helyzetet”

Nem voltatok ti barátok soha. A te részedről sem. Az ember nem fekszik le a vele egynemű barátjával sem józanon, sem részegen, sem a lakatlan szigeten.

2018. febr. 10. 15:37
 16/18 A kérdező kommentje:
"Egynemu"? :o Te valamit nagyon felreertettel azt hiszem
2018. febr. 11. 02:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, te értettél félre. Az egynemű barátoddal soha nem fekszel le = ti soha nem voltatok barátok. Aki tetszik, megdugnád/hagynád hogy megdugjon azzal nem barátkozni vagy együtt, hanem mert hízeleg a hiúságnak, hogy milyen jó együtt bizseregni... addig is, míg félreteszitek egyszer a barátkozósdi álarcát, és megteszitek, amit kell. Vigasztaljon, hogy a fiú-lány barátkozósdi 90%-ban mindig erről szól, hogy mindkettő akarja a szexet, de valamiért várnak vele egy darabig.
2018. febr. 11. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:
En nem ertek ezzel egyet.Nem az a megoldas hogy csak olyanokkal baratkozzon az ember legyen az fiu vagy lany, akik annyira rondak hogy az eletben nem csinalna vele semmit :D Es en pl egyaltalan nem azert baratkoztam vele mert jol nez ki,es nem.is gondoltam bele tobbet vagy tekintettem ra ugy :D Sot egyaltalan nem gondoltam ugy hogy en tetszem neki (lehet hogy nincs is igy :D )
2018. febr. 11. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!