Különben az nekem sem jön be amit csinálnak. Nekem sokáig nem volt bajom velük de egyszer kinéztek egy társaságból mert hetero vagyok, és ezen eléggé megrökönyödtem, hiszem sosem bántottam őket és azért voltam ott mert egy haverom meleg. Amikor kiderült, hogy én nem vagyok, egyből tartózkodóak lettek velem szemben és éreztették, hogy nem vagyok a társaságba való (semleges helyen voltunk, nem azzal volt a baj).
Azóta távol tartom magam tőlük és nem vagyok kíváncsi a hisztikre.
2018. jan. 23. 13:14
12/20 anonim válasza:
Így van! Attól még hogy nem lehet őket gyilkolni, alzáni, üldözni stb.. mert emberi jogok meg liberalizmus meg pc. Attól még nem kötelező szeretni őket és nem kötelező haverkodni velük
2018. jan. 23. 13:17
13/20 anonim válasza:
6-os en ks azt hittem. Csak aztan elobb szerettem meg az illetot mintsem meg tudtam volna rola hogy meleg. Gyozott az igazsag. Es vesztett az eloitelet. Bevallom orulok neki. Nincs bennem a folytogati erzes ami a melegek korul lengett - nem ertettem, nem akartam - halistennek Az elet megertette velem. ;)
2018. jan. 23. 13:20
14/20 anonim válasza:
ha valaha voltak skinheadek, nekik kötelező volt szereteni a melegeket? senkinek nem kötelező.
2018. jan. 23. 13:28
15/20 anonim válasza:
Nyilván az a a jobb, ha elmondja, mert egyrészt ő sem emésztődik fel, másrészt érzem, hogy bízik bennem, harmadrészt az egész barátságunk sokkal fesztelenebb lehet, ha nincsenek ilyen súlyú titkok közöttünk.
2018. jan. 23. 13:58
16/20 anonim válasza:
#11-esnek szeretnék válaszolni: Így kezdődik az általánosítás. :)
Ez sajnos fordítva is megtörténhet, hogy egy hetero közösségben néznek ki egy meleg embert.
Sajnálatos, hogy rossz tapasztalatot szereztél.
2018. jan. 23. 14:07
17/20 anonim válasza:
Ahogy neki kényelmesebb. Nem az alapján fogok vele haverkodni vagy bármi. Ha akarja mondja (csak ne ez legyen az egyetlen témája), de ha akarja tartsa meg magának. Nekem teljesen mindegy.
2018. jan. 23. 19:07
18/20 anonim válasza:
És Te kérdező? Neked melyik megoldás lenne jobb?
Már így a válaszok hatására, vagy már előtte is volt valami véleményed szerintem!
Oszd meg velünk. Kérlek!
2018. jan. 24. 13:58
19/20 anonim válasza:
Nekem az első gondolatom az lenne, hogy ha tényleg így van, és nem akarja elmondani, akkor valamit nagyon elbsztam a barátságunk alatt bizalom-fronton.
2020. jún. 29. 22:35
20/20 anonim válasza:
14: Hogy jönnek ide a skinheadek? Egy összetartó, testvéries szubkultúra, aminek a tagjai egy nagy családként tekintenek egymásra, akik megvédik egymást. Ők lennének az utolsók, akik kiszrnának egy havert azért, mert meleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!