Fiúk, ha egyik haverotokról sejtenétek, hogy meleg, akkor örülnétek neki, hogy bevallja vagy inkább maradjon nyílt titok?
Figyelt kérdés
Melyik lenne jobb megoldás?
kort is írjatok légyszi!
2018. jan. 23. 12:06
1/20 anonim válasza:
Szerintem jobb ha tudjuk nyíltan, mert mindenki fesztelenebbül tud dumcsizni az életéről, párkeresésről.
Én pl örülök neki, hogy ismerem a meleg barátaimat és hogy tudom is róluk, hogy azok.
2/20 anonim válasza:
előbb-utóbb úgy is kiderül, vagy valaki elpletykálja az ilyet nem lehet sokáig titokban tartani.
3/20 anonim válasza:
Miért kéne nyílt titoknak maradnia? Ha nem beszélsz róla akkor nem létezik a dolog? Ez olyan visszamaradott gondolkodás. És ha meleg akkor mi van? 3 méternél nem mész közelebb hozzá, vagy nem állsz vele többet szóba, vagy mi?
4/20 anonim válasza:
Velem megosztották, és nagyon jól esett, hogy megbízott bennem. De eleve erős barátság volt, úgyhogy ennyi nem ronthatja el.
5/20 anonim válasza:
Ha csak "sejted", akkor igencsak tévedhetsz is - szóval ezt nem "nyílt titoknak", hanem legfeljebb "pletykának" mondanám.
Emellett igazánból nem sok közöd van más ember irányultságához, ezen kivül szerintem teljesen mindegy is.
6/20 anonim válasza:
ha bevallja, ha nem, ha ilyet megtudnék valakiről az többé már nem lenne a haverom
8/20 anonim válasza:
mert nem szeretem a melegeket és ezért nem haverkodok velük
9/20 anonim válasza:
És ismersz egyáltalán valakit, aki meleg, vagy csak elöítéletes vagy?
10/20 anonim válasza:
Igen, a nővéremnek van egy meleg haverja.
Egyébként ez nem előítélet, nem egy megváltoztathatatlan tulajdonságuk, mint a bőrük színe nem szeretem őket, hanem azért nem amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!