Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik olyan, hogy a pasi...

Létezik olyan, hogy a pasi nem tudja, h mit erez egy lany irant?

Figyelt kérdés
A lany elmondta neki, h nem csak szexet szeretne a pasitol, es a masi is szimpatizal a lannyal, de nem tudni pontosan, h komolyba gondolkozik e, vagy csak a szexbe. Ugyan annyi esely van arra, h azert nem mind semmit, mert nem akarja megbantani a lanyt, h csak szexre kell, mint arra, h o se tudja, h mit szeretne?

2018. jan. 8. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában ilyenkor 10/9-szer csak szexre kell neki a lány. Van aki ezt kerek perec meg is mondja (a lány azért reménykedik a végsőkig), meg van aki sunnyog és próbálja ilyen-olyan kamuszöveggel talonba tartani a csajt.

Aztán előbb-utóbb ráun a lányra, pláne ha a lány tapadni kezd és szó nélkül eltűnik.

2018. jan. 8. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokféle dolog létezik, a férfiak számára a külső benyomások alapján a szex szokott az elsődleges lenni.
2018. jan. 8. 10:17
 3/6 Mansour ***** válasza:
Nem nagyon, viszont annál inkább létezik, hogy tudja, de nem mondja meg őszintén!
2018. jan. 8. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy fiúnál nagy valószínűség, hogy csak szexre kell. Egy érettebb férfinél már sokkal árnyaltabb a dolog. Én magamból indulok ki, ha egy nő nagyon szimpatikus/vonzódom hozzá és ha szingli vagyok, akkor engem az "egész csomag" érdekel. Azaz lelki-testi értelemben vágyódom reá. :)

F39

2018. jan. 8. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már nem ismerkednék tovàbb vele ezekutàn.Ha akar komolyabbat tudja hogy hol keressen de valszeg az már késő lessz.:)
2018. jan. 9. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ilyen nem létezik. Mindig minden pasi tudja, hogy mit érez egy lány iránt, bizonyos szempontból még jobban is, mint egy nő...

Olyan viszont létezik, hogy a pasi nem tudja, hogyan érje el a célját a nőnél.

2018. jan. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!