Egy 27 éves pasi miért érdeklődhet a főnöke 17 éves lánya iránt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 15:20
1/10 anonim válasza:
én 17 vagyok exem 27. őt vonzotta az hogy fiatal vagyok, úgymond "érintetlen", hogy sok dologra megtaníthatna. meg hát minden férfi fiatalabb lányt akar. őt pl én szexuálisan izgattam. legfőképp az izgatta hogy szűz vagyok. szóval szexet szeretett volna. valószínű ebben at esetben is ez van a dolgok mögött :D
2/10 anonim válasza:
Én soknak tartom a korkülönbséget.
3/10 Sunshinedoll válasza:
MErt egy manipulatív, felelőtlen barom, akit minden korabeli nő utál, illetve azért is, mert még egy ilyen fiatal lányt még könnyen meg tud vezetni, az még elnézni neki a sz-rságait. Semmiképp sem jószándékú és őszinte a közeledése, inkább ragadozó-szerű. Fúj.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. nov. 13. 15:48
5/10 anonim válasza:
27 éves a 17 éves lányban a naív kihasználható lányt látja. Így meg a főnökénél is lehet be akar vágódni.
6/10 anonim válasza:
Az hogy miert, ertheto, a fiatal lany nyilvan vonzobb, friss hus mindig jobb izu :)
De hogy pont a fonoke lanyanal, haaaat, az szerintem rizikos.
7/10 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor komoly kapcsolatot valószínűleg nem tervez a csajjal
2015. nov. 13. 16:04
8/10 anonim válasza:
első vagyok
valószínű nem. max kihasználás szintjén működne a dolog. legalábbis saját tapasztalataim alapján :)
max ha nagyon szeret akkor akar komolyat. de valószínűbb hogy csak egy újabb lány vagy neki akit párszor használ aztán eldob.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. nov. 13. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!