Mit adjak a barátomnak karácsonyra?
Tudom még távol van, de már elkezdtem gondolkodni azon, hogy idén kinek mit adok karácsonyra ajándékba (hiszen sokan vannak körülöttem és nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a tervezést:D). A barátommal viszont még csak 3 hónapja vagyunk együtt és nem tudom, hogy mivel tudnám meglepni. Segítenétek ötletet adni? ://
Segítségként pár dolog róla: Imádja a gitárokat, már 6db van a tulajdonában és a héten meglesz a 7. is. Imádja a dobokat is, épp most vett egy új felszerelést. Rocker, szóval ebben a stílusban maradjunk ha lehet. :)
Előre is köszönöm az ötleteiteket. Ja a barátom 21 éves.
Itt biztos találsz valamit, aminek örülni fog:
(Esetleg vegyél magadnak egy metálos bikinit és legyél te az ajándék:D)
Koncertjegy, bandás póló, gitárpengető, dobverő.:)
Én a volt Páromnak koncertjegyeket adtam, illetve egy dobozra ráírtam, hogy "The Life without You is unBEARable" és teleraktam gumimacival.
Nyugodtan adhatsz aranyosabb, romantikusabb ajándékot is, ő is rocker volt és nagyon megnyerte.
20. születésnapjára kapta.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!