Mit kéne tennem már nagyon idegesít?!
Az van hogy van két barátnőm és van egy idióta lány aki a két barátnőmnek a barátja de őket is szokta idegesíteni ez a lány is a (barátnőm volt) de az idióta alatt azt értem hogy szereti mások orra alá dörgölni hogy neki milye van ráadásul mikor kicsik voltunk úgy jött velem mosdóba ha adtam neki valamit és márványos elegem van belőle elég jó tanuló vagyok de ő folyton bajba kever és még be is szokott szólni
Mit kéne tennem??
Mit szóljak vissza?
Ezt a beszólást úgy értem hogy csináloki valamit ő pedig folytonna megmutatea hogy milyen fejem volt a többiek meg csak röhögnek.Pl.életembe először megcsípedt egy darázs az után és épp beszélgettünk barátaimmálna
És nagyon megilyedtem de nem nagyon adtam ki hangot másnap mindenkinek elmond ja hogy én üvöltötte. 😡
Oké, akkor most szépen együtt veszünk egy mély levegőt.
Lassan kifújjuk.
Megnyugodtál?
Akkor most megmondom mit fogsz csinálni a csajjal.
Semmit.
Komolyan.
Tegyél a kis figyelemhiányos fejére, ha nem muszáj, ne is szólj hozzá. Ne süllyedj le a szintjére, nem éri meg. Légy te a bölcsebb, és csak olyan frozenesen engedd el. Meglátod, ha szarsz a világra, a világ is szarik rád, ami jó, mert legalább békén hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!