Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Hozzám sem szól kb. engem meg idegesít. Miért csinálja ezt? Nem is kellek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Nem túl régen meg, és ma találkoztunk másodjára. Barátnőm is itt van, szóval úgy döntöttünk, csinálunk egy kis 'bulit'. (nem kell szexualitással kapcsolatos dolgokra gondolni) Na most a srác 30 centire fekszik tőlem az ágyon, és rám se néz, meg hozzám se szól. Már ma próbáltam megcsókolni,de valami mégis meggátolt. Most abban reménykedem, hogyha iszom egy kicsit, akkor már menni fog. Egész nap ölelgetett, most meg csak fekszik az ágyon, és néz ki a fejéből. Mit tegyek? Megszerettem, meg minden, de ez így nem fog menni...Egyik pillanatban jó a kedve, a másikban meg ölelném meg, és ilyet szól hogy 'hagyjálmár'. Most akkor mi van?

17/L 17/F

2011. jún. 29. 21:21
 1/5 A kérdező kommentje:

elírtam

nem túl régen ismerkedtünk meg*

2011. jún. 29. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
lol, most nézem, ez bevágta a szunyát XDDDD
2011. jún. 29. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

ez a csávó úgy gáz , ahogy van :)

szerintem ne foglalkozz vele

2011. jún. 29. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
:D
2011. jún. 29. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Megsértődött?

Sokan voltatok.

2011. jún. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!