Valaki eltudná mondani, hogy ilyenkor mit kell tennem? Mert már nagyon idegesít
Sziasztok. Nagy súllyal és alacsony ismétlésszámmal (5) edzek. Mostanában sokszor előjött guggolás közben, hogy amikor állok fel, nagyon előredőlök, mintha alsó hátból emelném fel. Amolyan jóreggelt gyakorlat szerűséget csinálok. Az a baj, hogy akárhogy próbálkozok, odafigyelek, mindig így jövök fel. De ez csak nagy súlyoknál van, amit alig bírok el. Már többször deloadoltam, de mindig elakadok, szinte ugyanott (100-102,5kg-nál).
Ilyenkor mit kellene tennem? Hiába deloadolok, a nagy súlyoknál mindig így jövök fel.
Köszönöm előre a hasznos válaszokat.
A rúd kb. a vállam felett van. Lejjebb nem nagyon tudom tenni, mert kényelmetlen lesz és nem nagyon engedi a vállam. Kb. így: [link]
(A zöld vonal jelzi a rudat.)
"És ne a segged dugd ki amikor kinyomod a lábad hanem szépen a rúdba nyomd bele az energiát(remélem érted)."
Azt hogy érted, hogy a rúdba nyomjam bele az energiát?
Amúgy köszi a választ.
amikor egyenesíted ki a lábad akkor segged kidugog azaz előredőlsz. Próbáld megfogni és beledőni úgy hogy amit tolsz a lábaddal az a rudat vigye felfele.
De az is lehet hogy tényleg csak nagy a súly.
Powerbuilderes videókat esetleg nézd meg hátha mond valami újat,egyéb ötletem nincs.
Szívesen,sok sikert!
Szerintem megfelelő az ismétlés számod. En azt javaslom gugolj 90be 6-8 ismétlest.
Seggedet ne told annyira hátra. Tekinteted mindig a emelt legyen a plafon fele nézzél. Labfej enyhén kifele nezeve normal terpesz. Ezek jól bevannak rögzülve nem lesz baj a 100kgval ha még is erösid a alsó hátizmaid meg a hasfaladat. Jah és öv legyen mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!