Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kezdjek el beszélgetni...

Hogyan kezdjek el beszélgetni azzal a buszsoforrel aki tetszik nekem? Tudnátok valami tanácsot adni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 1. 09:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Hát ott a buszon nem igazán lehet vele dumálni szerintem, de igen, ha elmászol a végállomásra vele, az jó, ott el tudod csípni, amikor már nem vezet. Lehet amúgy, hogy valahol ki is van írva, hogy ne beszéljen a buszvezetőhöz, mert elvonhatja a figyelmét, de szerintem, hát nemtom, a fényképesnévjegykártyás ötlet mennyire lenne jó, asszem, itt pl nem működne. De amit én most csináltam, és várom az eredményét, dolgozik egy üzletben egy nagyon édes pasi, rajzoltam neki, és írtam neki magamról több oldalt, és az aljára adtam meg neki telefonszámot, e-mailcímet, és ezeket egy nagy A/4-es borítékba beraktam neki, és úgy adtam neki oda. És akkor most várakozok:)
2018. jan. 5. 19:50
 32/53 A kérdező kommentje:
28-as köszönni meg mosolyogni mindig szoktunk egymásnak, egymásra, azzal nincs gond sőt meg néha szemezunk is. Azzal van a baj hogy elkene kezdeni egy beszélgetést az valahogy nem megy. Pedig lehet lenne jövőnk, mindig amikor meglát egyből elkezd mosolyogni ram.
2018. jan. 7. 09:00
 33/53 A kérdező kommentje:
31-es. És neked mit szólt a pasi amikor odaadtad a borítékot? Azóta jelentkezett? Ezt én is megtehetném csak felek hogy valami rosszul sikerül és utána mindig szégyenkeznem kell majd amikor meglátom ot.
2018. jan. 7. 09:02
 34/53 johny85 ***** válasza:

van családja vagy nincs?

ha nincs akkor kérdezd meg ráér -e melo után,mert biztos fáradt és meghivnád egy kávéra?

2018. jan. 7. 11:02
 35/53 A kérdező kommentje:
Nincsen családja. Viszont ahol mi lakunk sajnos kávézó nincsen. Na de tegyük fel ha mégis elhivom valahova...és mi van akkor ha nemet mondd?
2018. jan. 7. 11:04
 36/53 anonim ***** válasza:
56%
hát akkor buktad
2018. jan. 7. 11:10
 37/53 anonim válasza:
100%
Ha félénk vagy akkor csak szó nélkül nyomd a kezébe a telefonszámodat egy kacsintással kisérve,a sofőr érteni fogja
2018. jan. 8. 16:44
 38/53 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tetszik a buszvezető, és nem látsz a kezén jegygyűrűt, akkor menj el a végállomásig, és kedvesen kérdezd meg, hogy Ön v. te mindig ezen a járaton szokott lenni? Szívesen utaznék többször is magával. Aztán majd meglátod, erre milyen választ ad. Vagy csináltass névkártyát, csak a neved legyen ráírva és egy telefonszám, és add át neki azzal, hogy remélem, nem érti félre. De szeretném, ha egyszer felhívna.
2018. jan. 11. 12:18
 39/53 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.

Ezek mind nagyon jo ötletek tényleg csak mindig van valami ami visszatart attól hogy odamenjek hozza, talán a félelem ez az a dolog.

2018. jan. 11. 16:47
 40/53 anonim ***** válasza:
31.vagyok,az én kiszemeltem foglalt,de még várakozom:)
2018. jan. 11. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!