Hogyan kezdjek el beszélgetni azzal a buszsoforrel aki tetszik nekem? Tudnátok valami tanácsot adni?
Nyilván nem fogok az ölébe esni mert nem akarom leegetni magam se előtte se mások előtt-.-
O szerencsére olyan buszokkal jár ahol nincsennek ,ketrecbe,
Szerintem menj el vele a végállomásig de légy elől, lasson hogy ott vagy és ott kezd el játszani ( tudod női praktikák) bár én pasi vagyok.
Szo.... jársz egy kicsit vele, mond hogy rosszul vagy várjon pár percet, légy udvarias kérdezd meg hogy ráére 2-3 percig....
Mond hogy leeset a vernyomasod, tud-e adni vizet neked beszélges vele de ne túl sokáig, de ne feled hogy rosszul vagy ne es ki a szerepből.
Legközelebb könnyebb lesz mert már ismered , nevet stb... köszönd meg másodszorra is, ez után minden nap szoba elegyedhetdz vele nyugodtan, hiszen már ismered öt, út adja magát minden rajtad múlik hogy lesz e tovább vagy csak barátság marad.
Így v hogy ha segítség kell szólj!!!
De vigyázz ki ne hívja a mentőket!!??
Sok sikert!!!:)
Azt a mindenit, az utolsó elég jól kidolgozta. Amúgy, kedves kérdező, ne aggódj, velem is volt már, hogy szar napja volt a válaszolóknak De megkérdezhetem hány éves a vezető úr? Lehet nem figyeltem, de nem láttam leírva.
Amúgy sok sikert.
Minden esetre ne menet közben!
Az veszélyes. Várd meg amég megáll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!