Hogyan kezdjek el beszélgetni azzal a buszsoforrel aki tetszik nekem? Tudnátok valami tanácsot adni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 09:16
11/53 anonim válasza:
Kérd meg vigyen el a végállomásra
12/53 A kérdező kommentje:
Mindig a legelső megállónál szállok le, meg amúgy is elmegy a vegallomasig ha nem kérem akkor is
2018. jan. 1. 10:36
13/53 anonim válasza:
Kislány! Egy dolgot fogadj meg tőlem, mint tapasztalt nőtársadtól. SOHA ne kezdj buszsofőrrel.
14/53 A kérdező kommentje:
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod? Én kiváncsi lennék rá ha gondolod akkor privatba leirhatod. De én reménykedem hogy vannak meg kivételek.
2018. jan. 1. 11:00
15/53 anonim válasza:
"Jó napot kívánok, egy jegyet kérek."
16/53 A kérdező kommentje:
Bérletem van
2018. jan. 1. 11:18
17/53 anonim válasza:
Mondhatunk bármit, de kár előre tervezni. Fiatal, hogy ennyire össze akarsz jönni vele? Ülj előre és néha kérdezz tőle valamit, nem szabadna beszélgetni velük, de én mindig látom, hogy dumálnak azokkal, akik elöl ülnek.
18/53 A kérdező kommentje:
Hat majd akkor amikor legközelebb vele megyek haza akkor leülök előre hatha lesz valami
2018. jan. 1. 16:33
20/53 anonim válasza:
Ez a gyerek nagyon beteg. Hajtja a hülyeségeit. Ugye nem szavazhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!