Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barát/Haver az ilyen egyáltalá...

Barát/Haver az ilyen egyáltalán? Nagyon megbántottak.

Figyelt kérdés
Ma volt szilveszteri buli, 10en voltunk. Pont elegen ahhoz hogy klissekedjünk. Egy négy fős társasághoz (akik külön szobában voltak) átugrottam volna egy percre, erre az egyik srác (nevezzük Pistának) ilyet szólt hogy "Niki, kimennél légy szíves". Szerettem volna mindenkivel lógni, de úgy látszik nem vagyok szívesen látott "tag", pedig próbálok mindenkivel jóban lenni... Nem tudom hogy ez a Pista a többiekkel miket beszélhetett, amikor elvileg engem ismer a legjobban az újdonsült klikkjei közül... Majdnem elsírtam magam, annyira rosszul esett ez a lekezelő duma. Az "elzavaró" fél részeg volt, ez csak azt jelenti h mennyire semmibe vesz. Bezzeg józanon ott nyalizott nekem.
2018. jan. 1. 06:07
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy csak a szesz hozta ki belőle a hímsovinisztát.

.

Nem írod, mennyi idős vagy, de még nem tanultad meg, a három embertipus megkülönböztetését.

.

- Cimbora: mindaddig iszik veled és el nem hagy, míg fizetsz neki;

- haver: felváltva fizettek, mindig az, aki teheti, hosszú távon kiegyenlítődik;

- barát: akiért könnyebb meghalni, mint megtalálni.

2018. jan. 1. 06:20
 2/9 A kérdező kommentje:
A 4 főböl 2 lány volt 2 fiú, nem hiszem hogy a nemem zavarta volna...
2018. jan. 1. 06:29
 3/9 A kérdező kommentje:
24-25 évesek vagyunk.
2018. jan. 1. 06:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk elég érdekes egy társaság vagytok, ha összejöttök szilveszterezni és klikkesedni kezdtek. Amikor elolvastam azt hittem, hogy kb 13 az átlag életkor. Huszonévesen ez viszont nem normális dolog.

A helyedben kerülném őt a továbbiakban, ez így elég bunkó dolog volt.

2018. jan. 1. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem korotok ellenére ( 24-25 ) buta kölkök vagytok, akiknek a homokozóban kellett volna lapátolgatni buli helyett...inni-dugni tudtok, de felnőni-érett lenni nem.

Kezdj fejlődni s emberekkel barátkozni, ne dedósokkal...

2018. jan. 1. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Túlgondolod
2018. jan. 1. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy pont azért vonultak félre a másik szobába, mert magándolgokról beszélgettek?

Régebben egy-egy bulin nálunk is voltak hasonló szituációk. Mindenki megértette az ilyet, főleg, hogy az alkohol miatt az ember beszédesebb, és valaki csak ilyenkor beszél a gondjairól, de nem mindenkinek mondaná el.

2018. jan. 1. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, bár elsőre én is azt írtam volna, de nem nagy dolog, vagy nem egyedi.

Nálunk például rokonság ha összeül akkor is megvan a "közös" beszélgetés aztán szépen lassan elszeparálódnak a társaságok életkor, érdeklődés alapján.

Kiküldeni valakit tényleg bunkó dolog volt, de szerintem túlreagálni sem kell.

2018. jan. 1. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen te voltál a "téma", ezért küldött ki.
2018. jan. 1. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!