Veletek volt már úgy, hogy több energiát fektettetek be egy kapcsolatba mint a másik fél?
Figyelt kérdés
Pl.A beszélgetések mindig a másikról szóltak,jobban ő töltődött belőlük.Jól esett neki a figyelem amit neki szenteltetek,igényt is tartott rá.Ha távolodtatok hiányolta a beszélgetéseket,de önmaga miatt még ha nem is úgy állitotta be.Mindig ti mentetek helybe az adott személyhez,felköszöntöttétek személyesen születésnapján,ő meg még egy sms-t se volt képes küldeni.Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket?Jó ideje távolságot tartok az illetővel.Zárolom a beszélgetéseket.Mostmár a nem legközelebbi ismerős kategóriába helyeztem.Nagy ritkán évente 1-2 alkalommal megiszok vele egy kávét,ha olyan a kedvem,hétköznapibb dolgokról elbeszélgetek vele.De nem teszek lépéseket az irányába,ha van jobb társaság program még azt a kevés az alkalmakat is ejtem vele.Nincs születésnapi,ünnepnapi köszöntő többet.2017. dec. 29. 17:06
1/26 anonim válasza:
Én közeledtem felé, de elutasított. Nem osztott neg magáról semmit, egyszavas válaszokat küldött nekem. Nagyon rosszul esett mert ezáltal magamat kezdtem gyűlölni, ezzel a viselkedéssel a személyem vált értéktelenné, akitől csak megszabadulni akarnak...
Tehát Kérdező ellenpélda is akad.
2/26 anonim válasza:
Csak ilyen volt. Ezeket az embereket szépen sorban leépítettem, nem leszek senkinek a lelki szemetesládája, vagy ingyen pszichológusa. Most senkim nincs, de már nem is vágyok rá. Magamtól mindig megkérdezem, hogy hogy vagyok, és válaszolok is rá. Nem egy év múlva, hanem rögtön.
3/26 A kérdező kommentje:
Van benne valami amit írsz kedves 1-es válaszoló.Ha belegondolok én is szűkszavúbb lehettem az illetővel.Csak nehéz olyna emberrel beszélgetni aki csobogó patak,ömlik belőle a szó.A másik ember meg kevesebb szóeszközzel él.Meg löki el a másikat a mondanivalójával.De az is lehet az illető szemállyel nem voltunk kompatibilisek egymással barátság szempontjából,nem tudtunk egy hullámhosszra kerülni.Nem mindenkivel tapasztaltam ezt.
2017. dec. 29. 17:19
4/26 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló: az ingyen pszichológus dolog ismerős.A lelki beszélgetés nem jár automatikusan mindenkinek.Azt azokkal érdemes folytatni ahol kölcsönös a dolog,ez érezhető egy baráti kapcsolatban.Még akkor is ha az egyik személy annyira bele van ragadva a dologba,hogy van olyan alkalom amikor jobban csak ő beszél.De azzal,hogy figyel rád,elgondolkodik a dolgon együtt gondolkodok,keresitek a megoldást tartalmassá válik az együttlét.
2017. dec. 29. 17:25
6/26 anonim válasza:
Rendszerint ilyen vagyok, ezért nem tartok ilyen téren sehol. Mindig olyanba futok bele, akit nem kell 100%-osan szeretni, hanem megelégszik a 70%-al is.
Sokszor a szeretet fájdalommal jár.
7/26 anonim válasza:
Szerintem ilyen mindenkivel előfordul az élete során. Én egy idő után besokallt és megmondtam neki a véleményem. Még ő volt felháborodva. Ha tehetem, lezárom a kapcsolatot, ha olyan, hogy mondjuk a munkatásad és kénytelen vagy elviselni a létezését, akkor igyekszem annyit kommunikálni vele, amennyi muszáj
8/26 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló:igen ilyenkor még ők vannak felháborodva.Nem mondtam semmit az illetőnek,de tisztában van a helyzettel ezt érzem a szavaiból.Csak az a gond,hogy ha új esélyt adnék a barátságnak folytatna a cinikus húzásait,parasztkodó magatartást.Erre nincs szükségem vannak tiszteletteljes,jó barátaim nem vagyok az ilyen emberre rászorulva.Bosszanto tud lenni, hogy a másikat ennyire hülyének nézi.
2017. dec. 29. 20:33
9/26 anonim válasza:
"Az a gond ha új esélyt adnék a barátságnak...." igen, ez tényleg gond lenne..
10/26 A kérdező kommentje:
Mivel volt már rá példa utana ha nem is azonnal de néhány honap múlva megint jöttek a szemétkedő húzások.Némelyik ember kb.két hónapra becsüli a másik intelligenciáját utána folytatja a játszadozást mintha a másik addugra már elfelejtette volna amit tett.
2017. dec. 29. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!