Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek volt már úgy, hogy...

Veletek volt már úgy, hogy több energiát fektettetek be egy kapcsolatba mint a másik fél?

Figyelt kérdés
Pl.A beszélgetések mindig a másikról szóltak,jobban ő töltődött belőlük.Jól esett neki a figyelem amit neki szenteltetek,igényt is tartott rá.Ha távolodtatok hiányolta a beszélgetéseket,de önmaga miatt még ha nem is úgy állitotta be.Mindig ti mentetek helybe az adott személyhez,felköszöntöttétek személyesen születésnapján,ő meg még egy sms-t se volt képes küldeni.Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket?Jó ideje távolságot tartok az illetővel.Zárolom a beszélgetéseket.Mostmár a nem legközelebbi ismerős kategóriába helyeztem.Nagy ritkán évente 1-2 alkalommal megiszok vele egy kávét,ha olyan a kedvem,hétköznapibb dolgokról elbeszélgetek vele.De nem teszek lépéseket az irányába,ha van jobb társaság program még azt a kevés az alkalmakat is ejtem vele.Nincs születésnapi,ünnepnapi köszöntő többet.

2017. dec. 29. 17:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm, akit amúgy szeretek, évente párszor találkozunk, régebben együtt laktunk, és csak egymásra támaszkodhattunk, ezért fontos nekem.

Viszont mióta nem lakunk együtt, amikor beszélgetünk, mindig csak róla van szó. Ha én beszélek valamiről, elkezdi nyomkodni a telefonját, nagyon bunkó módon.

Ha nem lenne az a közös múltunk, akkor nem tartanám vele valószínűleg a kapcsolatot, de így évente kb. két találkozás belefér.

2017. dec. 29. 20:46
 12/26 anonim ***** válasza:

Egy ideig még elviselném ezt, de ha mindig csak te adsz és nem kapsz semmit cserébe, annál nincsen frusztrálóbb érzés a világon.

Gimis vagyok, az általános sulis osztályomból csak két lánnyal tartom a kapcsolatot, illetve már csak eggyel, mert a másik két hónapja nem hajlandó válaszolni arra, amit utoljára írtam, előtte is mindig én kerestem őt, de akkor még nem akartam elfogadni. Egy ideig azzal nyugtatott, hogy nem felejtett el és akar találkozni, de mindig annyi dolga van. Amikor meg összejövünk egy évben egyszer-kétszer, azt ecseteli, hogy semmit nem csinál már hónapok óta. Én mindig a szülinapján írok neki, ő meg egy hónappal később köszönt fel. Rendben van, nem tartja mindenki ennyire számon a szülinapokat, de megírhatná, hogy neki ez nem fontos, akkor én sem áldoznék rá időt. Amikor meg mégis ír, motyog pár szót, érdeklődök valamit felőle, arra már csak hónapokkal később válaszol. Akkor most mi van? Csak annyi, hogy lusta és sz*rik a fejemre, nekem nincs szükségem ilyen barátra, ha lehet még annak nevezni. Nekem most telt be a pohár. Nem kell foglalkoznod vele, ne érezd azt, hogy mindig csak te erőlteted a beszélgetést. Ha nem veszi észre magát, akkor te is hagyd békén. Ez van, foglalkozz azzal, ami tényleg fontos.

2017. dec. 29. 21:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen, régen imádkoztam :D
2017. dec. 29. 21:41
 14/26 A kérdező kommentje:
"Én mindig a szülinapján írok neki, ő meg egy hónappal később köszönt fel. Rendben van, nem tartja mindenki ennyire számon a szülinapokat, de megírhatná, hogy neki ez nem fontos, akkor én sem áldoznék rá időt." Volt ilyen eset nekem is és nem egy szülinappal...vagy egy hónappal később jött,irt facebookon az üzenőfalamra a napján de egy szóval se irta,hogy majd akkor megyek valamikor.Az idén nem is írt,hanem a születésnapom napján küldözgetett valami felkéréseket a neten,de arra már nem futoota hogy annyit irjon boldog születésnapot.Meg sok fura húzása volt ezzel kapcsolatban.Azt meg biztosan tudom,hogy van akikhez a napján megy el.Rájuk tud időt szakitani.Amúgy a találkozások kapcsán is neki az jó ha a helyébe mennek,meg magáról beszéljen a másikat meg figyelmebe se kelljen venni.
2017. dec. 29. 21:50
 15/26 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Ha másokra van ideje, csak rád nem, akkor ez egyértelmű jelzés felőle. Rossz érzés, de ne foglalkozz vele. Jönnek még barátok, akik jobban értékelnek majd. :)

2017. dec. 29. 23:42
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen,legjobb nem foglalkozni vele csak dühít az egész.Abban igazad van,hogy ha másokkal nem így viselkedik, akoor egyértelmű,hogy csak kihasznál.Az a helyzet,hogy ő igényelné a találkozásokat,hogy a lelkét kitudja üresíteni.Azt mondta is néhányszor,hogy hiányoznak neki a beszélgetéseink(szerintem inkább monológok).Egy ideig hanyagoltam most a napokban találkoztam vele,de volt bennem egy távolságtartás az irányába amin nem fogok változtatni.A találkozás is inkább a saját lelkem megnyugtatása érdekében volt,hogy ne legyek hiteltelen magam előtt,hogy igérgetek másoknak.Mondtam is mikor elköszöntem,nem igérem előre mikor megyek el hozzá.Számomra ő már le van írva.így felszines ismerősnek elmegy.
2017. dec. 30. 00:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A monológokról jut eszembe: egy fiú egyszer nagyon szerelmes lett belém, és évekig nyomult rám, hiába próbáltam leállítani, szimplán azért, mert mikor beszélt (2x randiztunk) én bólogattam, ugyanis nem hagyott szóhoz jutni. Arra nem jött rá szegénykém, hogy rólam nem tud semmit, ugyanis rólam nem kérdezett soha semmit, de így is a végletekig belém szeretett. Tehát a saját monológjaiba szeretett bele.
2017. dec. 30. 10:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik párkapcsolatom pl ilyen volt. Az első 7 hónapban még úgyahogy foglalkozott velem, aztán semmi. 9hónapot döglődött még a kapcsolatunk. Az utolsó hónapban próbált ő is tenni érte valamit, de akkorra már elundorodtam tőle.
2017. dec. 30. 11:35
 19/26 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló: az gyakran előfordul mindenféle kapcsolatban,hogy utána már az sem számít ha tenne érte az illető,mert lelkileg megundorodsz tőle.Főleg ha esélyt adsz neki és utána megint becsavar valamit.
2017. dec. 30. 11:41
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem igazán. Igaz, ha én felköszöntök valakit a születésnapján, neki meg eszébe sem jutok mikor nekem van, akkor már eleve nem "erőltetem" a kapcsolattartást.
2017. dec. 30. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!