Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megöl a unalom?

Megöl a unalom?

Figyelt kérdés

Lassan két het e a kutya se ír rám, vagy akire ráírok nos egy két szóval ír vissza vagy még láttamozásra se méltat.

Úgy elvagyok hanyagolva s annyira unatkozom hogy jóformáén megöl a unalom.

A gépemen is végigpörgettem minden játékt s egy játékba sincs fent egy barát se.. halálra unom amgamat.. Ötlet? hol lehet barátkozni vagy mit lehet tenni.

Barátom is egy hete csat részeg melletem a lakásban s csak nézem hogy eszik, piál majd alszik órákat.

2017. dec. 29. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira nagyon unatkozol esetleg irhatsz egy privat uzenetet ha van kedved beszelgetni
2017. dec. 29. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Mostanában nagyon űgytűnik, haldoklik a facebook. Mitörtént ? :D
2017. dec. 29. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egy hete folyamatosan részeg a barátod? Mi a csudáért vagy ilyen sráccal? Aki meg normális, az meg nem talál párt magának. Az ilyeneknek meg barátnője van.... Nem értem én ezt...
2017. dec. 29. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindjárt sajnállak bateg...számold meg, mennyi fűszál van falutokban...
2017. dec. 29. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
maszturbálj
2017. dec. 29. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
velem :D
2017. dec. 29. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs semmi értelmes elfoglaltság, ami hosszú időre lekötné a figyelmed? Semmi hobbid sincs? Ne aggódj, egy hét múlva már javában suliban leszel, nem fogsz unatkozni, a barátod meg kapja össze magát addig. Mármint a Szilveszter után.
2017. dec. 29. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Első lépésben, talán új barát utan kellene nézned...
2017. dec. 30. 15:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Barátom most családi gondjai meg fene tudja miért elkezdett inni így most ez valszeg ideiglenes. amugy meg nincs vele bajom normális kedves. bár lehet kidobom.

Nem igen tudok más elfoglaltságot. kimegyek egyedül túrázni de semmit se látni akkora a köd mindenütt.

Érdekes hogy egyesek csak magukkal(testükkel) tudnak foglalkozni.

A facebook nálam már jóideje halott én a személyes beszélgetést csípem.

2017. dec. 30. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!