Hagyjam a fenébe már a barátnőmet, vagy ti mit tennétek?
A barátnőmnek még december elején megcsináltam neki a karácsonyi ajándékát, sokat foglalkoztam vele. Gépen rajzoltam neki, és sokat foglalkoztam vele. Azonban ő, miután megkapta, ő azt írta, hogy nekem nem csinált semmit, és kicsit csalódott voltam. De gondoltam, nem baj, nem számít, viszont ő meg nem keres engem karácsony óta.
Messze lakunk egymástól, ezért amúgy sem tudtunk találkozni, meg elhiszem, hogy elfoglalt lehet. De annyira még sem, ha lolra volt ideje, rám köszönni minimum meg nem.
Tény, hogy megromlott a kapcsolatunk, és mindkettőnk hibája, de próbáltam rendbe hozni. Nem megy, mert ő nem akarja vagy nem tudom.
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, de legjobb barátnők voltunk. Fura, hogy már nem az.
Szóval ti mit tennétek a helyemben? Végleg lesz@rnátok ezek után? Vagy próbálkoznátok még?
Köszönöm előre a normális válaszokat!
22L, ő 20L
Tényleg ennyin múlik egy barátság?! Egy ajándékon?
Az viszont már más kérdés, ha nem foglalkozik veled...
Van egy közeli lánybarátom, vele van néha olyan hogy rosszabb időszakaink vannak, és akkor nem beszélünk egy ideig, kevésbé keressük egymást. Később pedig újra minden okés. Nem veszünk össze, csak épp máshol jár az eszünk mint egymáson.
A fiúhaverjaimmal szintén van ilyen.
Attól hogy egy ideig nem keresitek egymást egyáltalán, nem jelenti azt hogy vége mindennek.
Csak épp másra figyel, és nem rád.
Attól lesz jó a barátság, hogy nem kényszerből figyeltek egymásra, hanem kedvetek szerint, ahogy kényelmes mindkettőtöknek.
Az ilyent csak ismerősnek kellene tekinteni.Kétlem, ha komoly dologban kérnél segítséget, akkor ugrana, de te ismered.
Nagy erőt nem érdemes köszönőviszonyokba fektetni pláne, ha ilyen irkálós alapú.
Ha legalább telefonon felhív néha, az barátság, ez csak ismerős...szóval, nem törném magam ilyenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!