Hogyan lehetnék több számára mint barát?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jól kijövök, és egy ideje beszélgetünk is. Én nagyon nagyon beleszerettem és elis mondtam ezt neki de ő azt állítja hogy ez most nem megy neki. Utálom ezt a több mint barát de kevesebb mint kapcsolati dolgot, nagyon belezavarodtam.2017. dec. 23. 18:16
1/5 anonim 

válasza:

Szóban beszéltek-személyesen szemtől szembe vagy csak a karaktereket fossátok egymásnak monitoron?
Ha fosás van, akkor :DDD....a tokomet vársz komolyan:D
Amúgy, közös programok-élmények...
2/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Beszélgess vele és próbáld meg a kapcsolatot elmélyíteni, meglátod előbb utóbb ő is beléd szeret. Gürcölj, udvarolj neki. Ha ezek megvoltak és még mindig semmi, akkor csinálj úgy, mintha nem érdekelne. Érd el azt, hogy ő akarjon téged, miközben te akarod őt. Remélem segíteni tudtam ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: igen szemtől szembe beszélünk nem a neten nyomjuk a figurákat..
Második : köszönöm a válaszod, adtál egy jó ötletet :)
2017. dec. 23. 22:25
4/5 anonim 

válasza:

Tanuld meg, hogy ha egy lány azt mondja, hogy " most nem megy neki, vagy épp mint barát szeret " az annyit jelent, hogy bocsi, eszembe nem jutna úgy tekinteni rád, csak virágnyelven.
5/5 anonim 

válasza:

# 4
S az ilyen piták szónokolnak őszinteségről, akik így koptatnak le valakit...hát elég undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!