Hogyan lehetnek nekem is internet friendjeim?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm őt nagyon régóta ismerem neki is vannak internetes barátai csak nemtudom hogy honnan ismeri őket. Hol lehet ilyen jófej emberekre találni? 14/L2017. jan. 15. 18:28
1/6 anonim 

válasza:

Fórumokon, Facebookon, online játékokban.
2/6 anonim 

válasza:

Online játékok, közösségi oldalak/csoportok, csak vigyázni kell, nem mindenki az akinek mondja magát.:)
3/6 anonim válasza:
Facebookon csoportok, csoportchatek, esetleg moly.hu a levelezőtársas zóna, meg ilyesmi. Vagy ha instán ráírsz valakire az is lehetőség, feltéve h a másik is akarja.
4/6 A kérdező kommentje:
tudtok facebook csopit ajánlani?
2017. jan. 15. 18:35
6/6 anonim válasza:
Szia! Ha találsz egy olyan csoportot, vagy oldit ahol találtál internetes barátot akk elmondanád? Én is kerestem, de eddig nem találtam😩 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!