Hogyan tudom ezt feldolgozni? Hogyan tudok magamnak megbocsátani?
Igy tobb mint ket eve hogy ezt az uzenetet irtad,lehet meg sem kapod amit irok most.
De abban biztos vagyok hogy ket ev sok ido hogy jobban lassuk a dolgokat, es valoszinu az ido os konnyitett a lelkiismereteden.
Tudod mikor fiatalabb voltam en is mindig a 'vagany' emberek tarsasagat kerestem. De valojaban a legtobb ilyen ember ertektelen mivel a kulsosegeket tartjak csak fontosnak.
A Peti "baratod" (szegeny remelem egy jobb heleyen van most mar)... O nem is tudta hogy milyen ertekes ember. Te magad irtad hogy mindig szamithattal ra es barmi volt melletted allt. Te pedig eszre sem vetted hogy nem jol van, es hogy mennyire nagy szuksege van rad. Halas volt mindig ha veled lehetett minden percert. Te pedig ellokted mint egy agyonhasznalt rongyot.
Tudta nagyon jol hogy hazudsz neki, mikor kifogasokat talaltal csak hogy ne legy vele inkabb a meno "barataidat" valasztottad helyette.
Tudod a kulsosegek nem fontosak az csak a latszat...az igazi nagy ertekek a szivben vannak... azt nem lehet penzert megvenni A Petinek nagyon nagy szive volt,sajnos nem birta mar hogy o josagos es segitokesz es mindenki csak kihasznalja majd eldobja...
A meno haverjaid evrol evre cserelodnek a vegen majd mar nem is fogsz rajuk emlekezni... nem lesznek fontosak..
A Peti igazan szeretett akarmi is volt rajtad akar epp akkor keltel fel vagy gagyi cuccban voltal nem szamitott, ugyanugy szeretett. Neki nem kellett megfelelned. Ezt a nagy erteket te akkor eldobtad.
Legtobb sulis haverom nevere sem emlekszek igy 15- 20 ev utan...
Hogy mi az igazan fontos sajnos arra sokan csak kesobb jonnek ra...
Az elet megy tovabb.. idovel konnyebb .. de a holnap a mai donteseinken mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!