Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetek a barátnőmért?

Mit tehetek a barátnőmért?

Figyelt kérdés

Én és a legjobb barátnőm 17 évesek vagyunk. Mindig segítettük egymást, és most ő szorul támogatásra, de fogalmam sincs, hogyan segítsek neki.

Egy éve jó sok barátra tett szert. Az egyikbe beleszeretett. Ezzel nem is lett volna baj. Nem titkolta ezt a szerelmet, és ezzel sincs semmi baj. Csak hogy az illető lány. A lány is megszerette az LB-met. Igazából nekem semmi kifogásom nem volt ez ellen, mert ez az ő magánügye. De a többiek elkezdték szekálni, és már vagy fél éve ez megy. Folyton zaklatják üzenetekkel, le b**izzák. Nem tudom miért csinálják, mert a barátnőm ugyanolyan maradt, mint eddig, csak tudom róla, hogy nem olyan, mint mi, többiek. A barátnőm teljesen kivan idegileg, nagyon rosszul esik ez neki. Megpróbáltam neki mondani, hogy ne foglalkozzon velük. Megpróbáltam a barátaival felvenni a kapcsolatot. Én őket nem ismertem. A "barátnőjével" sikerült is, most közösen próbáljuk megnyugtatni. Szerintem az volt a legnagyobb baj, hogy nem titkolta. Nagyon rossz nézni, ahogy szenved, de a "barátnőjét" még mindig szeretni. Nem tudom már hogy segítsek neki.

2017. nov. 25. 02:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyreszt minden csoda harom napig tart. Masreszt meg aki barja a baratnödet az nem a baratja, egyszerüen hagyja öket a fenebe. Majd megunjak, vagy ha abszolut kizarja öket, amugy sem lesz erdekes nekik a szekalas.Te legyel a baratnöd mellett, biztositsd arrol, hogy rad szamithat, hallagasd meg, mast sajnos nem tudsz tenni.
2017. nov. 25. 06:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban gyakori, hogy az ember kinyilvánítja az ő képzelt, vagy valós "másságát", aztán csodálkozik, ha a világ pofán vágja ezért.
2017. nov. 26. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!