Mit tehetek a barátnőmért?
Én és a legjobb barátnőm 17 évesek vagyunk. Mindig segítettük egymást, és most ő szorul támogatásra, de fogalmam sincs, hogyan segítsek neki.
Egy éve jó sok barátra tett szert. Az egyikbe beleszeretett. Ezzel nem is lett volna baj. Nem titkolta ezt a szerelmet, és ezzel sincs semmi baj. Csak hogy az illető lány. A lány is megszerette az LB-met. Igazából nekem semmi kifogásom nem volt ez ellen, mert ez az ő magánügye. De a többiek elkezdték szekálni, és már vagy fél éve ez megy. Folyton zaklatják üzenetekkel, le b**izzák. Nem tudom miért csinálják, mert a barátnőm ugyanolyan maradt, mint eddig, csak tudom róla, hogy nem olyan, mint mi, többiek. A barátnőm teljesen kivan idegileg, nagyon rosszul esik ez neki. Megpróbáltam neki mondani, hogy ne foglalkozzon velük. Megpróbáltam a barátaival felvenni a kapcsolatot. Én őket nem ismertem. A "barátnőjével" sikerült is, most közösen próbáljuk megnyugtatni. Szerintem az volt a legnagyobb baj, hogy nem titkolta. Nagyon rossz nézni, ahogy szenved, de a "barátnőjét" még mindig szeretni. Nem tudom már hogy segítsek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!