Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek most a barátnőmért? ( 20 f,17 l )
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon megbántottam a barátnőmet :( azóta elkezdte vagdosni magát. Már az egész bal keze csak abból áll. Alig eszik, de folyamatosan erősít és fut. Ha pár falatot eszik azonnal megy és hánytatja magát...szegényt nagyon megbántottam. :( ugye itt volt a Húsvét....sok süti ugyebár...Egy süti volt már csak és Ő érte nyúlt. De szerettem volna megenni így azt mondtam neki : Baba ne egyél ennyi sütit. Így is meglátszik mennyit ettél és a végén nem bírlak majd el. Elmosolyodtam a végén, de Ő lehajtotta a fejét és nem látta, hogy csak egy hülye vicc volt. Este is sír, ha nálam alszik, kitörölte magáról az összes képét. ( pedig nagyon szép lány, imádom minden porcikáját és vékony is ) Suliba se mer menni csak a szobájában sír és addig hatja magát ( fekvőtámasz, felülések stb. ) amíg rosszul nem lesz. Kedden is félig össze esve találtam meg szegényt. Nagyon szégyellem magam. Nem akartam ennyire megbántani. A vágásokat ma reggel láttam meg a kezén. Ráadásul nagyon fél, hogy elhagyom. Azt mondja, ha szakítanék vele öngyilkos lenne. Eszem ágában sincs szakítani vele. A szülei 2 hétre utaztak el, jövőhéten jönnek csak haza. Mit tudok tenni? Már kértem bocsánatot is, azt mondja nem haragszik , de nem hiszem el. Szeretem nagyon.2015. ápr. 9. 19:04
1/18 anonim válasza:
Ha ez nem kamu, én szólnék a szülőknek.
2/18 anonim válasza:
Te aztán jó nagy k.csög vagy. Remélem, tisztában vagy vele, hogy egy életre milyen lelki sérülést okoztál neki.
20/L
3/18 anonim válasza:
Én elhagynám ezt a mentálisan sérült, zsaroló elmebeteget.
4/18 anonim válasza:
Mond meg neki ? Es hulye vagy . Menny at hozza vigyel neki viragot/csokit es oleld at csokold meg es mondd neki h sajnalom csak egy viccnek szantam .. ne haragudj.. etc.. sok sikertirj majd a fejlemenyekrol
5/18 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz mert ez nem normalis .. Mar bocsanatot is kertel de o igy akar vissza vagni neked . mond neg neki nojjon fel vagy szakitasz vele mert nem fogod vegig nezni ahogy tonkre teszi magat! Legyel hatarozott ne pedig egy papucs!
6/18 anonim válasza:
ez 1 hisztis pitcha ilyen hülyeségen felkapja a vízet dobd ki azonnal hogy nyekkenyen
7/18 anonim válasza:
Nyugodtan leszavazhattok, de nem csak a számat jártatom, tapasztalatból beszélek, mert kerültem már hasonló helyzetbe és egy életre belém égtek ezek a szavak.
8/18 anonim válasza:
Az, hogy te is egy degenerált voltál még nem jelenti azt, hogy normális reakció az, ha egy egyértelmű viccelődésre egyből vagdosással és hánytatással reagál.
9/18 A kérdező kommentje:
Tudom, de helyre akarom hozni. Délelőtt voltam nála, de ugyanúgy edz, pedig edzett és nagyon nőies. Akkor meg kellett volna pofoznia....nagyon megérdemeltem volna. Pedig én teljes szívemből szeretem. Nem gondolhattam volna, hogy ennyire megbántom mert van önbizalma. De már az sincs ahogy észreveszem.
2015. ápr. 9. 19:11
10/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Ő mindig is vékonyabb, szebb volt mint a többi osztálytársa ( most is Ő a legszebb ) és ott is csúfolták.
2015. ápr. 9. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!