Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek most a barátnőmért? ( 20 f,17 l )
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon megbántottam a barátnőmet :( azóta elkezdte vagdosni magát. Már az egész bal keze csak abból áll. Alig eszik, de folyamatosan erősít és fut. Ha pár falatot eszik azonnal megy és hánytatja magát...szegényt nagyon megbántottam. :( ugye itt volt a Húsvét....sok süti ugyebár...Egy süti volt már csak és Ő érte nyúlt. De szerettem volna megenni így azt mondtam neki : Baba ne egyél ennyi sütit. Így is meglátszik mennyit ettél és a végén nem bírlak majd el. Elmosolyodtam a végén, de Ő lehajtotta a fejét és nem látta, hogy csak egy hülye vicc volt. Este is sír, ha nálam alszik, kitörölte magáról az összes képét. ( pedig nagyon szép lány, imádom minden porcikáját és vékony is ) Suliba se mer menni csak a szobájában sír és addig hatja magát ( fekvőtámasz, felülések stb. ) amíg rosszul nem lesz. Kedden is félig össze esve találtam meg szegényt. Nagyon szégyellem magam. Nem akartam ennyire megbántani. A vágásokat ma reggel láttam meg a kezén. Ráadásul nagyon fél, hogy elhagyom. Azt mondja, ha szakítanék vele öngyilkos lenne. Eszem ágában sincs szakítani vele. A szülei 2 hétre utaztak el, jövőhéten jönnek csak haza. Mit tudok tenni? Már kértem bocsánatot is, azt mondja nem haragszik , de nem hiszem el. Szeretem nagyon.2015. ápr. 9. 19:04
11/18 anonim válasza:
8.: nem vagyok degenerált és a kérdező barátnője sem degenerált. Sajnos a lányokba úgy belenevelték, hogy a vékonyság a szép és ha nem azok, akkor undorítóak és mindenki el fogja hagyni őket, hogy egy ilyen mondat iszonyatos fájdalmat kelt bennünk.
12/18 anonim válasza:
Nyald ki engeszteles keppen , ha ezutan is rinyal,hagyd ott a fenebe !
13/18 anonim válasza:
Te egy f_sz vagy, a csaj meg egy elmebeteg nyomorék.
14/18 anonim válasza:
Csak ismételgesd neki, hogy vicc volt, csak a sütire pályáztál és hogy amúgy mennyire imádod minden porcikáját :) És hogy mennyire szép és nem fogod elhagyni akkor sem ha még ducibb lenne! Mert ettől fél hogy elhagyod egy soványabb lányért, szóval győzd meg hogy ez csak az ő fejében van és hogy ez hülyeség!
15/18 anonim válasza:
"bennünk", hehe. Továbbra se tartalak többre egy kanál ecetnél. Egy normális embert nem lehet ennyivel megbántani, főleg nem ilyen reakciót kiváltani belőle. Ennek semmi köze a társadalomhoz, ehhez külön ökörnek kell lenni.
16/18 anonim válasza:
15/15 igazad van ennek a hárshegyen lenne a helye nem a társadalomban by garth knight
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem majd. Szerintetek jó lenne, ha ott aludnék? Addig sem bántaná magát.
2015. ápr. 9. 19:20
18/18 anonim válasza:
Nem kell a kerdezot bantani mindenki kovethet el hibakat....es nem gondolhatta hogy ezt valtja ki a baratnojebol...probald meg megbigasztalni es vigyazz ra! Sok sikert! 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!