Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetek, ha egyedül maradtam?

Mit tehetek, ha egyedül maradtam?

Figyelt kérdés

Igazából a volt barátnőmnek köszönhetem ezt az egészet, dolgokat talált ki rólam bosszúként amiért kidobtam, ezért mindenki megutált,elmebetegnek neveznek amikor igazából a saját rossz tulajdonságait vetitette ki rám, és hiába is teszek bármit azt hiszik rólam az emberek amit az a lány mondott.

Utána jöttek a "barátok" igazából annyi volt az egész, hogy megpróbáltak kihasználni majd elküldtem őket amiért istmét csak én lettem a szemetláda szóval ők is elhagytak.

Igazából nem nagy veszteség, mert aki régen is szeretett az tudja, hogy milyen vagyok és ugyan úgy mellettem van(szüleim).

Viszont azért rohadtul fáj a dolog, azért vannak barátaim akik tényleg nem hagytak el még a mai napig sem. Csak hát szarul vagyok elhitették velem, hogy értéktelen vagyok amikor igazából a saját hiányosságaikat pótolták velem.

A lényeg annyi, hogy 2 gondolat forog az agyamban folyamatosan.

Az egyik, hogy soha többet nem engedek közel magamhoz senkit.

A másik, hogy megmutatom ezeknek az embereknek, hogy ők az elcseszettek.

A harmadik, hogy "nem érdekelnek" megyek szépen tovább az én kis tanulságommal.

Néha viszont rámjön komolyan a halálfélelem, azért mert egyedül vagyok+mert mindenki lebecsül most a környezetemben. Azért eléggé félek, hogy történik velem valami...mi a helyes hozzá állás ilyenkor?

25f

2017. okt. 8. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Közhely, de idővel rendbe jön minden. Ne foglalkozz velük, nem voltak igazi barátok. Huszonévesen mondjuk már nem könnyű újakat találni helyettük, de ha nyitott szemmel jársz, akkor lesz új társaságod.

2017. okt. 8. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, idén 2 lány csúnyán kihasználta azt, hogy nincs társaságom meg, hogy meghalt Édesapám. A Barátaimnak adtűk ki magukat, mindent megtettem értük, hordtam Őket mindenhová kocsival, túrázgatni vittem Őket, programokat csináltam Nekik. Majd az egyik ideiglenesen kiment külföldre egy faxihoz és szépen ejtett mind2, nem hagytam magam, erre meg lejárattak mindenhol, minden ismerősömnél, félek a városban este végig menni egy utcán. Még a sulit is ott hagytam miattuk. :(

22/F

2017. okt. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!