Harcolnál egy munkatárs barátságáért?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 17:17
1/7 A kérdező kommentje:
próbáltam hozzá közeledni de nem nagyon akar elfogadni, akkor meg én ugy érzem felesleges minden
2017. nov. 1. 17:19
2/7 anonim válasza:
Jól érzed. Én személy szerint senkiért sem harcolok, mondjuk egy barátom sincs. Egyszer nyíltam meg egy lakótársamnak, azt hittem barátok maradunk miután elköltözöm. Azóta se tudom mi van vele. Szóval nem. Aki marad, az marad, aki megy, annak jó utat kivánok.
3/7 anonim válasza:
Nem... már kinõttem abból, hogy bárki barátságáért harcoljak. Viszont, ha eddig barátok voltatok, és miattad romlott meg a kapcsolat, akkor egészen más a helyzet. Nem egyértelmû a kérdés.
4/7 anonim válasza:
Nem, a páromon kívül senkiért.
Te is vedd észre magad, hogy nem tart igényt rád :)
5/7 A kérdező kommentje:
észrevettem
csak azt mondják miért nem "törtetek"
hát nekem az nem megy ....
2017. nov. 1. 17:28
6/7 anonim válasza:
Nem.
Alapból a munkatársam nem kell hogy a barátom legyen, csak tudjunk jól együtt működni ha kell. Másrészt a barátság magától jön, nem lehet "törtetni" érte.
7/7 anonim válasza:
Nem, hasonló megfontolásból, mint az előttem lévő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!