Daniel Major kérdése:
Nem tudom mit tehetnék. Mi a helyes?
Figyelt kérdés
Iskolai összetűzés. Mi a helyes?2017. okt. 18. 22:16
1/4 A kérdező kommentje:
Heló! Eléggé nem tudom mit kéne tennem. Kezdődik ott, hogy jelenleg 9. osztályos vagyok, van 1-2 olyan ember, akit szívből utálok. Egyik gyerek máma tesi óra előtt nyakon csapott 3-szór, és a harmadik után elszállt az agyam, és tiszte erővel képen mostam. Itt jön a probléma, nekem jött, hogy ő a nagy legény, én csak leszorítottam, mert nem akartam visszaütni, mivel azzal csak én jöttem volna ki rosszul. Nem csattant el egy ütés sem, csak véletlenül kicsavartam a csuklóját, és most verekedni akar. Nem vagyok gyenge, csak ez amekkora patkány, az E-cigijét és a telefonját a zsebében hagyja, és én szopok. A másik, van egy álszent kis kétszínű hülye gyerek, akiről eddig azt hittem hogy a barátom. Igen ellenem fordult a kis incidens óta, és most keménykedni akar velem (Olyan harmat gyenge kis vékony hülye gyerek). Úgy néz ki a rusnya pofája, mint a South Park-ból az a pszichológus csávó, csak kevésbé nagyobb fejjel, és kiálló fogakkal. Körülbelül a fél falú a rokonságában áll, és inkább tőlük félek. Mit tegyek?
2017. okt. 18. 22:16
2/4 anonim válasza:
Helyesen tetted verd le mindet , vegyél paprikasprét ha többen jönnek . Akkor is nyersz ha kivágnak onnét .
3/4 anonim válasza:
Amilyen "jó" az iskolai konfliktuskezelés, ebből nehéz lesz jól kijönnöd.
Ha hagyod magad a suliban agyonverni, és lesznek akik ezt látják, akkor TALÁN kiteszik őket, de lehet, hogy nem.
Ha meg megvéded magad, akkor téged is kitehetnek, vagy akár összejátszanak ellened a többiek és csak téged tesznek ki.
Tudod hogy megy ez ebben az országban. Nem csak a suliban van ez.
Az egyetlen lehetőség, hogy ha keménykednek, akkor szólsz a tanárnak és az igazgatónak akár, hogy problémák vannak. Ezzel talán "bevédheted magad" annyira, hogy legyen esélyed, ha tényleg balhé lesz.
Ha meg verekedni akarnak, akkor védd meg magad, de csak annyira, amennyire szükséges.
4/4 anonim válasza:
Jól tetted. Ő kezdte, ő csapott nyakon. A többivel is megteheted, most már vidd végig, amibe belevágtál, de csak annyi erőt használj amennyi szükséges. Szóval agyon ne verd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!