Ilyen esetben mi a jó megoldás?
Van egy nagyon nagyon jó barátnőm, szinte már testvéri szintű, csak nem lakunk együtt.
Lett neki a közvetlen környezetünkben (nap-mint nap érintkezek vele én is), egy másik barátnője is, és eljutottunk már-már odáig, hogy többet lóg vele mint velem, és nem tudom ilyen esetben az a jó, ha oké, innentől nem mondok el neki semmit, legyenek ők ilyen jó barátnők? Vagy egyszerűen szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Ez így gyerekesnek hangzik, de nekünk majdnem olyan a kapcsolatunk, mint egy párkapcsolat, és ez a másik személy, tök hirtelen jött, és tök nem tudom sajnos az ilyen elfogadni a barátságba, ha ekkora barátságról van szó...
Na mert ő sem szereti, ha a közvetlen környezetünkben van valaki akivel én vagyok nagyon jó viszonyban.
Azért írtam rá a párkapcsolatot példának, mert ott nem annyira jellemző, hogy más nőkkel/férfiakkal van ugyanolyan viszonyban az illető, nálunk a barátságunkba van így, ráadásul féltékeny vagyok az ilyen dolgokra is, és már okot is ad, hogy 4-5 órákat lógnak együtt... Leginkább az a zavaró, hogy közvetlen környezetben vagyunk, lehetetlen elkerülni.
3-asba nem működik, a lány felém pl nem is nyit egyrészt, másrészt ez szerintem az esetek többségében nem működik, főleg, hogy hármasban sosem találkozunk, így meg elég érdekes lenne...
Privátba is írtak:
Neked is köszönöm.
Utolsó: Nem erről van szó, ez oké, csak hát te megbíznál benne úgy, hogy közben egy másikkal ennyit együtt lóg, mindent elmernél, és kedved lenne ugyanúgy elmondani? Mert nem sajátíthatom ki, de dönthetek úgy, hogy akkor ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!